Tuğba Özerk: Benim Değil Annemin Davası

Nişantaşı’nda kameralara yansıyan Tuğba Özerk, basın mensuplarının sorularını cevapladı. Özerk, Deniz Akkaya ile ilgili soruya verdiği cevapla dikkat çekti.

07.02.2021-10:16 - (Son Güncelleme: 07.02.2021-10:16) Tuğba Özerk: Benim Değil Annemin Davası

Ünlü şarkıcı Tuğba Özerk, geride bıraktığımız gün Nişantaşı'nda kameralara yansıdı. Basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet eden Özerk, alışverişe çıktığını söyledi.

Pandemi döneminde şarkı yazdığını dile getiren Tuğba Özerk, ‘Çok parça yazdım bu dönemde. Büyük üstatlara, büyük seslere şarkı vereceğim. Onlarla görüşmelerim var’ şeklinde konuştu. Ünlü şarkıcı, Deniz Akkaya'nın mahkeme kararıyla annesi Günay Kapani'ye 8 bin TL tazminat ödeyeceği yönündeki haberlerin hatırlatılması üzerine ise eski modelin adını anmaktan kaçındı. Tuğba Özerk, ‘Başkalarını sormayın, her şey ortada. Bu benim değil, annemin davası. Hiç isimleri zikretmek istemiyorum’ ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Deniz Akkaya, 2016 yılında sunucusu olduğu programda Tuğba Özerk’in annesi Günay Kapani’ye ‘Kızınızın sevgilisiyle birlikte oldunuz mu?’ sorusunu yöneltmişti. Kapani ise bunun üzerine Deniz Akkaya’ya dava açmıştı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal