29.01.2021-13:09 (Son Güncelleme:29.01.2021-13:09)


1

Ünlü model Deniz Akkaya, 2016 yılında sunuculuğunu üstlendiği programa telefonla bağlanan Tuğba Özerk’in annesi Günay Kapani’ye ilginç bir soru yöneltmişti.



2

Deniz Akkaya, telefonla canlı yayına bağlanan Günay Kapani’ye ‘Kızınızın sevgilisiyle birlikte oldunuz mu?’ diye sormuştu.



3

Bu soru magazin gündemini uzun süre oyalarken Günay Kapani, mahkemeye başvurarak Deniz Akkaya’dan şikayetçi olmuştu.



4

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na dilekçe veren Günay Kapani’nin şikayetinin ardından Deniz Akkaya’ya tazminat davası açılmıştı.



5

Tuğba Özerk ise olaydan aylar sonra bir arkadaşının Instagram sayfasında Deniz Akkaya’nın fotoğraflarını görünce 'deve' ve 'zavallı' şeklinde yorumlarda bulunmuştu.



6

Deniz Akkaya da Tuğba Özerk'in yorumları üzerine şu ifadeleri kullanmıştı: ‘O kadının sorunları var. Defalarca açtığım davaları kazandım’



7

‘Parası pulu kalmadı diye açmıyordum, durumuna üzülüyorum. Ancak bu son yazdıkları avukata intikal etti. Yine mahkemede hesap verecek’



8

Deniz Akkaya ile Tuğba Özerk’in annesi Günay Kapani arasındaki davanın son celsesi dün görüldü. Akkaya’nın avukatı, ‘Müvekkilim basın özgürlüğü çerçevesinde soru sormuştur’ ifadelerini kullandı.



9

Ancak Deniz Akkaya’yı suçlu bulan mahkeme, ünlü mankenin yasal faiziyle birlikte 8 bin TL tazminat ödemesine hükmetti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr