TÜBİTAK STAR nedir? TUBİTAK STAR burs başvurusu nasıl yapılır, şartları nelerdir? TUBİTAK Stajyer Araştırmacı Burs Programı katılım ve burs şartları

Kabine Toplantısı sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlere müjde verdi. Stajyer araştırmacı burs program uygulamasının tekrar gündeme geldiği ve öğrencilere yenilikler yapılacağı açıklandı. TÜBİTAK STAR nedir? Stajyer araştırmacı burs programı başvurusu nasıl yapılır? STAR başvurusunu kimler yapabilir?

01.03.2022-18:08 - (Son Güncelleme: 01.03.2022-18:13) TÜBİTAK STAR nedir? TUBİTAK STAR burs başvurusu nasıl yapılır, şartları nelerdir? TUBİTAK Stajyer Araştırmacı Burs Programı katılım ve burs şartları

Cumhurbaşkanı Erdoğan STAR bursuyla alakalı yenilikleri duyurması üzerine açıklamasında salgının ilk yıllarında başlatılan STAR uygulamasının öğrencilikler devam ederken tecrübe sahibi olunmasını sağladıklarını ve 300 arkeoloji projeyi alması halinde 2 bin 300 öğrenciye destek verileceğini duyurdu. Bunun üzerine vatandaşlar TÜBİTAK STAR nedir ve başvuru şartları nelerdir sorusuna yanıt aramaktadır. STAR başvurusu ne zaman, şartlar nelerdir? 

TÜBİTAK STAR nedir? 

Lisans öğrencilerin Ar-Ge kültürü kazanmaları, araştırma ekosistemine ilk adım atmaları ve araştırma yapmaya teşvik etmeleri amacıyla STAR programı hazırlanmış ve Proje tabanlı bu burs programına binlerce öğrenci başvuruda bulunmuştur. 

TÜBİTAK STAR burs

STAR burs başvurusu nasıl yapılır? 

Başvuru yapmak isteyenler BİDEB sitesinden online olarak işlem sağlanabilir. Elektronik başvuru sistemine yüklenenler başvurusu sahibi tarafından özenle takip edilmektedir. BİDEB'e e-posta ile ya da başvuruların kapsamından sonra gönderilen belgeler değerlendirmeye alınmamaktadır. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal