TRT Spor Yıldız Arap ezgili müzik olayı ne? TRT Spor Yıldız videoyu neden sildi?

TRT Spor Yıldız tarafından paylaşılan video sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Türk Milli Takımlarına hazırlanmış olan videodaki melodilerin Arap ezgileri olması tepkilere neden oldu. Bunun üzerine video hemen yayından kaldırıldı. İşte konu hakkındaki detaylar…

28.06.2022-15:44 - (Son Güncelleme: 28.06.2022-15:44) TRT Spor Yıldız Arap ezgili  müzik olayı ne? TRT Spor Yıldız videoyu neden sildi?

Türk Milli Takımları için TRT Spor Yıldız tarafından hazırlanmış olan videodaki melodiler birçok kesimden tepki aldı. TRT Spor Dijital Olimpiyat köyünde başlığı ile paylaşılmış olan videoda Akdeniz Oyunları etiketi kullanıldı. Soysal medyada gündem olan olay çok konuşulurken videoda kısa sürede silindi.

TRT Spor Arap ezgisi olayı nedir?

TRT Spor Yıldız sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Birçok kişi merakla olay hakkında araştırma yaparken olayı öğrenenlerde yapılan videoya tepki gösterdi.

TRT Spor Yıldız Arap Ezgi

Milli Takımlarımız için hazırlanmış olan videodaki Arap ezgileri birçok kişiden tepki elmasına neden oldu. Akdeniz Oyunları etiketi ile yapılan paylaşımdaki melodilerin Arap ezgileri olması kısa sürede tepki toplarken video silinse bile tepki almaktan kaçamadı. 

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal