TRT Spor canlı Dünya Kupası kura çekimi izle

Dünya Kupası'na az bir zaman kala 2022 FIFA Dünya Kupası'nda gruplar bugün gerçekleşecek kura çekimiyle belirlenecektir. Dünya Kupası grup belirleme kura çekimleri Katar'ın başkenti Doha'da saat 19:00'da başlayacaktır. Futbolseverler ise Dünya kupası çekimlerinin canlı izlemek için TRT Spor kanalının linkini araştırıyor. TRT Spor kanalının canlı yayın linki ve daha fazla detay haberimizde yer almaktadır.

01.04.2022-19:09 - (Son Güncelleme: 01.04.2022-19:09) TRT Spor canlı Dünya Kupası kura çekimi izle

Katar'ın başkenti Doha'da yapılacak olan 2022 FIFA Dünya Kupası grup belirleme kurası çekimlerini Carli Lloyd, Jermaine Jenas, Samantha Johnson, Cafu, Lothar Matthaus, Adel Ahmed MalAllah, Ali Daei, Bora Milutinovic, Jay-Jay Okocha, Rabah Madjer ve Tim Cahill gerçekleştirecektir. 21 Kasım ile 18 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek olan FIFA Dünya Kupası'nda yer alan 32 takım çekilecek kura sonucu 8 gruba ayrılacaktır. Gruplarından ilk iki sırada ayrılan takımlar son 16 turuna kalacaktır. 

FIFA Dünya Kupası kura çekimi hangi kanalda yayınlanacak?

Katar'da gerçekleştirilecek olan Dünya Kupası kura çekimleri bu aksam saat 19:00'da yapılacaktır. TRT Spor kanalında canlı olarak yayınlanacak olan kura çekimini izlemek isteyen futbolseverler TRT Spor kanalının linkini araştırmaya başladı. Dünya Kupası kura çekimlerini https://www.trtspor.com.tr/canli-yayin-izle/trt-spor/ adresinden canlı olarak izleyebilirsiniz. 

Dünya Kupası kura çekimi torbaları nasıl olacak

Dünya Kupası kura çekimi torbaları nasıl olacak?

Dünya Kupası kura çekimleri sonrasında oynanacak maçlarının ardından toplam 16 takım bir üst tura çıkmaya hak kazanacak. Katar'ın ev sahipliği yapacağı kura çekimlerinde torbalar şu şekilde olacaktır:

1. Torba

-Katar 

-Brezilya

-Belçika

-Fransa

-Arjantin

-İngiltere

-İspanya

-Portekiz

2. Torba

-Meksika

-Hollanda

-Danimarka

-Almanya

-Uruguay

-İsviçre

-Amerika Birleşik Devletleri

-Hırvatistan

3. Torba

-Senegal

-İran

-Japonya

-Fas

-Sırbistan

-Polonya

-Güney Kore

-Tunus

4. Torba

-Kamerun

-Kanada

-Ekvador

-Suudi Arabistan

-Gana

-UEFA play-off kazananı

-AFC–CONMEBOL play-off kazananı

-CONCACAF–OFC play-off kazananı

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal