2022 Dünya Kupası kura çekimi hangi tarihte yapılacak, ne zaman?

Dünya Kupası'na az bir vakit kala futbol severler Dünya Kupası maçları için kuranın ne zaman çekileceğini araştırmaya başladı. Peki Dünya Kupası kura çekimleri ne zaman yapılacak? detaylar haberimizde yer almaktadır.

30.03.2022-18:50 - (Son Güncelleme: 30.03.2022-18:54) 2022 Dünya Kupası kura çekimi hangi tarihte yapılacak, ne zaman?

Dünya kupası maçlarına kısa bir zaman kala futbol severler Dünya Kupası maçlarında olacak eşleşmeler için yapılacak kura çekimlerinin ne zaman gerçekleşeceğini araştırmaya başladı. Dünya Kupası'nda yer alacak 19 takım belli olurken kalan 12 takım ise oynanacak play-off maçlarından sonra belli olacak. Katar, Brezilya, Arjantin, Kolombiya, Uruguay, Almanya, Belçika, Danimarka, Fransa, Hırvatistan, Hollanda, İngiltere, İspanya, İsviçre, Sırbistan, İran, Cenup Kore, Japonya, Suudi Arabistan ve Kanada Dünya Kupası'nda yer alacak takımlar olurken kalan 12 takımda oynanacak maçlar sonucunda belirlenecektir. 

Dünya Kupası kura çekimi ne zaman gerçekleşecek

Dünya Kupası kura çekimi ne zaman gerçekleşecek?

2022 Dünya Kupası grup aşaması kura çekimleri 1 Nisan Cuma günü Katar'da Doha Sergi ve Kurultay Merkezi'nde TSİ 17:00'da gerçekleştirilecek. Kura çekimi ülkemizde saat 17:00'den sonra takip edilecektir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal