TRT 1 Kasaba Doktoru dizisi oyuncu kadrosu ve dizi konusu belli oldu

Ekranların sevilen kanalı TRT 1'de yepyeni dizi geliyor. Dizinin oyuncu kadrosu ve hikayesi ile izleyicinin dikkatini çekmeyi başarmıştır. TRT 1 ekranlarına gelmeye hazırlanan yeni dizi 'Kasaba Doktoru' oyuncu kadrosu nedir? Kasaba Doktoru dizisinin konusu nedir? İşte ayrıntılar.

15.03.2022-12:38 - (Son Güncelleme: 15.03.2022-12:39) TRT 1 Kasaba Doktoru dizisi oyuncu kadrosu ve dizi konusu belli oldu

TRT 1 ekranlarına gelmeye hazırlanan 'Kasaba Doktoru' hikayesi ve kadro oyuncuları belli oldu. İlk tanıtım dizinin fragmanı ile dikkatleri üzerine çekmeye başaran yeni dizinin hikayesi de oldukça dikkat çekici. 

Kasaba Doktoru TRT 1 yeni dizi

ARC Film'in yapımcılığını üstlendiği dizide Arda Sargün yönetmen koltuğuna oturacak. 'Kasaba Doktoru' dizisinin oyuncu kadrosu da belli oldu. Dizide; Ozan Akbaba, Hazal Subaşı, Deniz Can Aktaş, Barış Yıldız, Sinan Albayrak, Sinan Demirer, Özgün Karaman, Barış Yalçın, Özgür Cem Tuğluk, Tarık Uğur Özenbaş, Alptekin Ertürk, Sultan Ulutaş, Fatih Yücebağ ve Vildan Atasever rol alacaklardır. 

'Kasaba Doktoru' dizisinin senaristliği yapan Barış Erdoğan ve İlker Arslan, diziyi  Dr. Romantic'den uyarlamıştır. Dizide üç doktorun hikayesi anlatılmaktadır. 'Kasaba Doktoru' dizisinin genel hikayesi:

'Ömer (Deniz Can Aktaş) babasının vefatından sonra doktor olmayı hedefler. Kendini hayat kurtarmaya adamış cerrah Ali (Ozan Akbaba) ile bir kasaba da hastane de yollarının kesişmesini ve olayları konu alacaktır. Kasabada ki hastane cerrah Ali, Ömer ve doktor Leyla'yı (Hazal Subaşı) bir araya getirecektir. Dizi, insanlara yardım etmek onların hayatlarına dokunmayı konu alan üç doktorun hikâyelerini konu alacaktır. '

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal