TRT 1 Gönül Dağı 110. bölüm fragmanı: Gönül Dağı yeni bölümde neler olacak? Gönül Dağı dizisi yeni bölüm ne zaman, nasıl izlenir?

TRT 1 ekranlarının en sevilen dizileri arasında yer alan Gönül Dağı dizisi her Cumartesi günü ekranlarda izleyenlerle buluşuyor. Dizinin hayranları Gönül Dağı yeni bölüm hakkında Gönül Dağı yeni bölüm HD izle, TRT 1 Gönül Dağı izle gibi terimleri sorguluyor.

14.10.2023-16:32 - (Son Güncelleme: 14.10.2023-16:32)

Yeni sezonda da reyting başarısına devam eden Gönül Dağı dizisi heyecan dolu bir bölümüyle daha TRT 1 ekranlarında olacak. Son bölümde yaşanan hadiseler sonrası heyecanlanan Gönül Dağı hayranları, bu akşam yayınlanacak yeni bölümde nelerin yaşanacağını öğrenmek için internetten araştırma yapıyor. Peki Gönül Dağı yeni bölümde neler olacak? Gönül Dağı dizisi yeni bölüm Ne Zaman, nasıl izlenir?

Gönül Dağı yeni bölümde neler olacak?

Taner duygularının farkına varır ancak Zafer ve ailesi Selma'yı istemeye gelecektir. İsteme sırasında neler yaşanacaktır? 

Asuman müziği bırakmaya karar verir. Ramazan'ın gönlü buna razı olmaz. Ramazan'ın Asuman'a sürprizi Nedir

Gönül Dağı dizisi

Ailesi Veysel'e destek olurken Yusuf okulda çocukların babasıyla dalga geçmesiyle bir karar verir. Veysel, oğlunu dövmeye çalışan adama ne yapacaktır? Erkan ve Yeşim tamirhanede kilitli kalmıştır. 

Erkan, Yeşim'le ilgili ne öğrenecektir? Mihriban'ın riskli doğumu başlamıştır. Mihriban'ı hastaneye kim yetiştirecektir?

Gönül Dağı dizisi yeni bölüm ne zaman, nasıl izlenir?

Gönül Dağı dizisi yeni bölüm, 14 Ekim 2023 Cumartesi günü saat 20.00’de TRT 1 ekranlarında yayınlanacak. Gönül Dağı dizisinin yeni bölümünü TRT 1’in internet sitesinden veya uydu kanalından izleyebilirsiniz. Gönül Dağı 110. bölüm fragmanı ise dizinin yeni bölümü sonrası yayınlanacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal