Teşkilat dizisi yeni sezon ne zaman başlayacak? Teşkilat 4. sezon tarihi belli oldu mu? Teşkilat dizisinin yeni sezon tarihi açıklandı

TRT 1 ekranlarının fenomen dizisi Teşkilat’ın yeni sezonu hakkında yapılan araştırmalar devam ediyor. Dizi severler Murat Yıldırım’ın başrol olarak yer aldığı sevilen dizinin yeni sezonunun ne zaman başlayacağını öğrenmek için arama motorlarına yöneldi. Peki Teşkilat dizisi yeni sezon ne zaman başlayacak? Teşkilat 4. sezon tarihi belli oldu mu? Soruların yanıtı haberimizde…

13.10.2023-17:19 - (Son Güncelleme: 13.10.2023-17:19)

Reyting rekortmeni dizilerden birisi olan Teşkilat’ın yeni sezonunun Ne Zaman başlayacağı konusunda önemli bir gelişme yaşandı. Başrollerini Murat Yıldırım ile Aybüke Pusat’ın paylaşacağı iddialı yapımın 4. sezon yayın tarihi belli oldu. Dizi severler her Pazar TRT 1 ekranlarında izleyenlerle buluşan ve TİMS&B Productions imzalı Teşkilat'ın yeni sezonunun ne zaman başlayacağını öğrenmek için arama motorlarına yöneldi. Peki Teşkilat dizisi yeni sezon ne zaman başlayacak? Teşkilat 4. sezon tarihi belli oldu mu?

Teşkilat dizisi yeni sezon ne zaman başlayacak?

Oyuncu kadrosunda önemli değişiklerin yapıldığı Teşkilat dizisinin yeni sezonu için geri sayıma geçildi. Teşkilat dizisinin dördüncü sezon yayın tarihi de açıklandı. Pazar akşamları yayınlanan "Teşkilat” 22 Ekim’de ekran macerasına başlayacak.

Teşkilat Yeni Sezon

Teşkilat dizisi konusu nedir?

Yeni sezonda oyunu bozmaya değil oyun kurmaya hazırlanan Teşkilat ekibi dişli düşmanlar karşısında varını yoğunu ortaya koyacak. Ülkeleri için canları pahasına mücadele veren ekip yeni sezonda sahada aksiyon dolu karşılaşmalar yaşarken stratejik planları da dengeleri alt üst edecek.

Teşkilat dizi oyuncuları kimler?

Teşkilat’ın kadrosunda Murat Yıldırım, Aybüke Pusat, Yunus Emre Yıldırımer, Sarp Levendoğlu, İlker Kızmaz, Ceyhun Mengiroğlu, Serdar Yeğin, Tuğçe Açıkgöz, Ebru Nil Aydın , Melisa Akman ve Cengiz Bozkurt yer alıyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal