Atatürk filmi ne zaman yayınlanacak? Atatürk film konusu ve oyuncuları kimler?

Daha önce Disney Plus’ta yayınlanması planlanan ancak Ermenilerin skandal baskıları sonrasında iptal edilen Atatürk filminin detayları netleşti. Filmin ne zaman yayınlanacağı, konusu ve oyuncu kadrosu belli oldu. Peki Atatürk filmi ne zaman yayınlanacak? Atatürk film konusu ve oyuncuları kimler? İşte detaylar…

13.10.2023-16:30 - (Son Güncelleme: 13.10.2023-16:30)

Aras Bulut İynemli’nin Mustafa Kemal Atatürk’ü canlandıracağı Atatürk filmi için heyecanlı bekleyiş sürüyor. 2023 yılı içerisinde izleyicilerle buluşması beklenen iddialı yapımın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Fox TV ekranlarında yayınlanmasının ardından iki film olarak yayınlanacağı öğrenildi. 

Atatürk filmi ne zaman yayınlanacak?

Atatürk filmi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Fox TV ekranlarında yayınlanmasının ardından 3 Kasım’da ve 5 Ocak’ta yayınlanacak. 

Atatürk Filmi

Atatürk film konusu nedir?

Yönetmen koltuğunda Mehmet Ada Öztekin'in oturduğu film, Mustafa Kemal Atatürk'ün hayatına odaklanıyor. Aras Bulut İynemli'nin Mustafa Kemal Atatürk'ü canlandırdığı filmde, Atatürk'ün yetim bir çocukken Nasıl bir kahramana dönüştüğü, hangi özelliklerinin onu bir lider haline getirdiği gözler önüne seriliyor.

Atatürk film oyuncuları kimler?

Atatürk filminin oyuncu kadrosunda ise Aras Bulut İynemli’nin yanı sıra Songül Öden, Mehmet Günsür, Sarp Akkaya, Esra Bilgiç gibi değerli isimler yer alıyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal