Trafikte Saldırdığı Kişi Savcı Çıkınca Soluğu Cezaevinde Aldılar!

İstanbul’da iki aracın birbirine çarpması sonucunda meydana gelen kazada, otomobilinden inen Suat A. isimli şahıs, diğer araç sürücüsüne saldırdı. Saldırgan, yumrukla burnunu kırdığı kişinin savcı olduğunu öğrenince soluğu emniyet merkezinde aldı.

18.12.2021-12:44 - (Son Güncelleme: 20.12.2021-14:25)

Kaza, İstanbul Maltepe’de meydana geldi. Trafikte seyir halinde bulunan iki araç çarpıştı. Yaşanan kazanın ardından sinirlenen sürücü otomobilinden inerek diğer arasın sürücüsüne saldırdı. Saldırganın, trafikte yumrukla burnunu kırdığı kişin savcı olduğunu öğrenince şaştı kaldı. 

İddiaya göre, trafikte seyreden iki sürücü birbiriyle çarpıştı. Arabasına çarpan sürücüye sinirlenen saldırgan, karşı taraftaki otomobilin sürücüsüne yumruk attı. Olayda, yediği yumrukla burnu kırılan savcı, saldırganın kendisine "Ne olursan ol öldürürüz" seni dediğini ifade etti. Savcının burnunu kırarak hakaretlerde bulunan Suat A. ve yanındaki arkadaşıyla birlikte tutuklandı. 

NE OLURSAN OL ÖLDÜRÜRÜZ SENİ

Suat A., kaza sonrası aracından sinirle inerek karşı tarafın araç sürücüsünün yanına doğru hızlı adımlarla ilerledi. Saldırganın hakaretler ederek kendisine yumruk atmaya başladığı söyleyen savcı, kendisini korumak için mesleğini söylediğini ifade etti. Savcı, emniyette verdiği ifadesinde, aracından inerek kendisine yumruk atan şahıs Suat A.'nın mesleğini söylemesi üzerine, ‘Ne olursan ol öldürürüz seni’ dediği ve olay yerinden kaçtığı kaydedildi. 

BURNU KIRILAN SAVCI HASTANELİK OLDU

Trafikte yaşanan olayın ardından burnu kırılan savcı, hastanelik oldu. Kendisine saldıran Suat A. ve arkadaşı Çetin A., savcının şikayeti üzerine polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. İfadeleri alınan şahıslar, emniyette yapılan işlemlerinin ardından tutuklama talebiyle İstanbul Anadolu Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildiği bildirildi. 

OLAYDA ARKADAŞINI UZAKLAŞTIRMAYA ÇALIŞTI

Trafikte arkadaşıyla birlikte olan şüpheli Çetin A., hakimlikteki sorgusunda olay anında aracı şüpheli Suat A.'nın kullandığını belirterek, ‘Suat ve savcının kullandığı araç kaza yaptı. O sırada Suat bir hışımla aşağı inerek diğer aracın yanına gitti. Araçtaki şahısa vurmaya başladı. Ben de araya girip Suat'ı uzaklaştırmaya çalışırken araçtaki kişi savcı olduğunu söyledi. Suat korkup kaçtı ama ben savcı beye yardımcı oldum. Başka bir hareketim olmadı’ ifadelerini kullandı. 

TÜM İDDİALARI REDDETTİ

Saldırdığı kişinin savcı olduğunu öğrendiğinde olay yerinden kaçan şüpheli Suat A., hakimlikteki sorgusunda trafikte bir anlık kızgınlıkla savcıya vurduğunu dile getirdi. Araçta yanındaki arkadaşı Çetin'in savcıyla ettiği kavgayı ayırmaya çalışmadığını, kendisinin de korkup kaçmadığını ve savcıya ‘Ne olursan ol öldürürüz seni’ demediğini dile getirdi.

2 ŞÜPHELİ DE TUTUKLANDI

İki aracın birbirine çarpması sonucunda meydana gelen kazada, otomobilinden inen Suat A. isimli şahıs, diğer araç sürücüsüne saldırdı. Saldırgan, yumrukla burnunu kırdığı kişinin savcı olduğunu öğrenince olay yerinden arkadaşıyla birlikte kaçtı. Kısa sürede yakalanan şüpheliler Suat A. ve Çetin A., hakimlikteki sorgularının ardından İstanbul Anadolu Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi. Şüpheliler, trafikte yapmış olduğu suçu işlediklerine dair kuvvetli şüphe olması, müştekinin Adli Tıp Kurumu'ndan alınan raporunda basit tıbbi müdahaleyle giderilemeyecek şekilde yaralanması ve vücudunda birinci derece kemik kırığı olduğunun belirtilmesi, şüphelilerin beyanlarının çelişkili ve inandırıcılıktan uzak olması ve delillerin karartılma ihtimalinin olması gerekçeleriyle tutuklanarak cezaevine gönderildiği belirtildi. 

SAVCIYA YAPILAN SALDIRIDA FLAŞ GELİŞME!

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından trafikte yaşanan konuyla ilgili başlattı soruşturmanın tamamlandığı bildirildi. Söz konusu olayla ilgili hazırlanan iddianamede 12 Aralık tarihinde şüpheli Suat A.'nın aracının savcının aracına çarpması sonucu, şüpheliler Suat A. ve arkadaşı Çetin A., savcının aracının yanına gitmişlerdi. Şüpheli, Suat A., ‘Bana yol verecektin’ diyerek müştekiye bağırdığı aktarıldı. 

ADLİ TIP RAPORU DOĞRULADI 

Cumhuriyet başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, savcının trafikte yaşadığı olayda yaralanmasıyla ilgili olarak alınan Adli Tıp raporunda hayati bir tehlikesinin olmadığı ifade edilmişti. Ancak bu durumunda küçük bir tıbbi müdahaleyle de geçebilecek şekilde olmadığı ve savcının darp alması sonucunda vücudundan kemik kırıklarının oluştuğu kaydedildi. 

25 YIL 10 AYA KADAR HAPİSLERİ İSTENDİ

Şüpheliler Suat A. ve Çetin A., hakimlikteki sorgularının ardından İstanbul Anadolu Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edilmişti. Şüpheliler, trafikte yapmış olduğu suçu işlediklerine dair kuvvetli şüphe olması, müştekinin Adli Tıp Kurumu'ndan alınan raporunda basit tıbbi müdahaleyle giderilemeyecek şekilde yaralanması ve vücudunda birinci derece kemik kırığı olduğunun belirtilmesi, şüphelilerin beyanlarının çelişkili ve inandırıcılıktan uzak olması ve delillerin karartılma ihtimalinin olması gerekçeleriyle tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Şüphelilerin iddia edilen suçu işlediği anlaşıldığı hazırlanan iddianamede şüpheli Suat A. ve Çetin A.'nın ‘kasten yaralama’ suçunun da içinde olduğu beş ayrı suçtan 25 10 aya kadar hapis cezası istemiyle yargılanmaları talep edildi. Şüphelilerin istenilen şekilde yargılanmasına ilişkin önümüzdeki günlerde İstanbul Anadolu Asliye Ceza Mahkemesi'nde görüleceği öğrenildi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal