Engelli Sürücü Trafikte Dehşeti Yaşadı

İstanbul Fatih'te dört kişi, trafikte tartıştıkları engelli sürücüyü ilk başta dövdü ardından da ateş açtı.

07.11.2021-11:11 - (Son Güncelleme: 07.11.2021-12:46)

Fatih'te trafikte tartıştıkları engelli sürücüyü darbeden ve silahla çevreye ateş eden 4 saldırgandan 2'si yakalandı.

İSTANBUL'DA ENGELLİ SÜRÜCÜYE SALDIRI

Elde edilen bilgilere göre, Aksaray'daki bir işletmenin sahibinin engelli kardeşi olan Serhat İsmailoğulları, kullanmış olduğu minibüsle iş yerinden ayrılmak üzere harekete geçti.

Bu esnada, İsmailoğulları ile bir taksi içerisindeki 4 kişi arasında yol verme meselesinden bir tartışma yaşandı. Kavgaya dönüşen söz konusu olayda, taksiden inen 4 kişi İsmailoğulları'nı darp etti. Bunun neticesinde çevredeki esnaf ile engelli sürücünün yanındaki kişi de söz konusu olaya müdahalede bulundu.

Olay yerinden ayrılan 4 kişi, bir süre sonra yanlarına aldıkları silah ve bıçaklar ile birlikte geri döndü. Bir kere daha başlayan kavgada, engelli sürücüye saldıranlardan ikisi silahla çevreye ateş açtı. Bazı iş yerleri zarar alırken, olaya müdahalede bulunan esnaf, silahlı 2 kişiyi etkisiz bir hale getirdi. Bıçaklı 2 şüpheli ise olay yerinden kaçmayı başardı.

POLİS KAVGAYA KARIŞANLARI GÖZALTINA ALDI

İhbar üzerine bölgeye gelen polis ekipleri, kavgaya karışanları gözaltına alarak, polis merkezine götürdü.

Bu esnada, ateşlenen silahtan çıkan mermilerden birinin, zarar gören iş yeri içerisinde bulunan piknik tüpünün hemen yanına isabet ettiği tespit edildi.

Bir başka yandan, trafikte çıkan tartışma ve sonrasında yaşanan silahlı - bıçaklı kavga, güvenlik kamerası ile de kayıtlara alındı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal