Trafikte 'lambayı açar mısın' diyen kişiye satırla saldırdı! O anlar kamerada

Bursa’da otomobil sürücüsü, trafikte lambaları kapalı şekilde ilerleyen motosiklet sürücüsünü ‘lambalarını yakar mısın’ diyerek uyarmasının ardından saldırıya uğradı. O anlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

07.03.2022-16:48 - (Son Güncelleme: 07.03.2022-16:48)

Motosiklet sürücüsünün belinde taşıdığı satırla otomobil sürücüsüne saldırdığı anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Satırla saldırıya uğrayan sürücü ise, ‘şehrin göbeğinde satır çekip saldırıyorsun ve elini kolunu sallayarak geziyorsun’ diyerek motosiklet sürücüsüne tepki gösterdi. 

O anlar saniye saniye kaydedildi

Osmangazi ilçesi Namık Kemal Mahallesi'nde meydana gelen olayda, trafikte otomobili ile seyreden İsmail D. (49), motosikletinin ışığı kapalı şekilde kullanan sürücüyü görünce ‘lambalarını yakar mısın?’ dedi. Motosiklet sürücüsü, kendisini uyaran İsmail D.’nin yanına giderek sözlü tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesiyle belinde taşıdığı satırı çıkartan motosiklet sürücüsü, İsmail D.'ye doğru saldırmaya kalkıştı. İsmail D. ne olduğunu anlamazken şüpheli motosiklet sürücüsü, yanındaki arkadaşıyla birlikte uzaklaşarak gözden kayboldu. O anlar anbean güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. 


Şehrin göbeğinde elini kolunu sallayarak geziyorsun

Sokak ortasında satırla saldırıya uğrayan İsmail D., 'Markete alışveriş yapmaya geldim. Arabamı da şuraya çektim. O sırada arkamdan gelen motosiklet sürücüsüne dedim ki ''kardeşim lambalarını yakar mısın?'' dediğim tek şey bu. Şahısta hemen belinde satırı çıkardı. Satırla bana doğru gelerek sallamaya başladı. O satırla bana saldırmaya çalışırken bende bak işine kardeşim dedim. O anda geri kaçtım. Sebebi de burası bir market ve insanlar var. Ben de ona karşılık versem olayların daha çok büyüyeceğini düşündüm. O yüzden sağduyulu davrandım. Bir adım önde olsam belki de ölecektim. Böyle insanların sokakta satırlarla gezmesi hiç hoş değil. Şehrin göbeğinde belinde satır, cebinde bıçak, belinde silah var. Şehrin göbeğinde satır çekiyorsun ve elini kolunu sallayarak geziyorsun. Bunların biran önce yakalanıp cezasını çekmesini istiyorum' dedi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal