Trabzonspor'un Yeni Transferi Jean Kouassi Denizlispor Maçında Göz Doldurdu!

Trabzonspor'un yeni transferi Jean Kouassi, Ziraat Türkiye Kupası'nda Denizlispor ile oynanan karşılaşmada gösterdiği performansla kendisine hayran bıraktı.

10.02.2022-15:52 - (Son Güncelleme: 10.02.2022-15:52)

Süper Lig'de yoluna emin adımlarla devam eden Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda da Denizlispor'u eleyerek çeyrek finale yükseldi. Trabzonspor'da takımın ilk golünü yeni transfer Kouassi attı. 15 Ağustos 2021'den sonra ilk kez sahaya çıkan futbolcu performansıyla herkesi etkiledi.

MAÇA DAMGA VURDU

Süper Lig lideri Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda da yoluna doludizgin devam ediyor. Trabzonspor, Denizlispor'u 2-1 mağlup ederek adını çeyrek finale yazdırmayı başardı. Trabzonspor'un yeni transferi Jean Evrard Kouassi de fırtınada ilk kez 11'de sahada yer aldı. Fildişili futbolcu ilk karşılaşmasında ortaya koyduğu performansla bordo mavililerde iz bırakacağının sinyallerini vermiş oldu. 

Kouassi galibiyet golüne imza atarken, çalımları, hızı ve son vuruşu ile taraftarlardan tam not aldı. 27 yaşındaki yıldız bir kulüp takımı ile en son 15 Ağustos 2021'de bir maça çıkmıştı. Fildişili yıldız son olarak Wuhan ile Hebei FC karşısında forma terletmişti.


O zamandan bu yana ilk kez Trabzonspor ile Denizlispor'a karşı futbol oynadı. Yaklaşık 6 ay ara vermesine rağmen sanki uzun süredir Trabzonspor formasını terletiyormuş gibi bir oyun ortaya koyması dikkatlerden kaçmadı. Bordo mavililer futbolcuyu bedelsiz olarak kadrosuna katmıştı. Fildişili futbolcu Kouassi, imzayı attıktan sonra ise Afrika Kupası nedeniyle Kamerun'a gitmişti. Tecrübeli futbolcu turnuvada fazla forma şansı bulamamıştı. Bordo mavililerde yıldız futbolcunun ilerleyen günlerdeki performansı büyük bir merakla takip edilmeye başlandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal