Trabzonspor'da Abdullah Avcı Türkyie Kupası'nda Denizlispor'a Karşı Aldıkları Galibiyet Hakkında Konuştu!

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 turu karşılaşmasında Denizlispor deplasmanında aldıkları 2-1'lik galibiyet ile kupada adlarını bir üst tura yazdırmalarının ardından açıklamalarda bulundu.

10.02.2022-09:03 - (Son Güncelleme: 10.02.2022-09:03)

Ziraat Türkiye Kupası'nda heyecan dün akşam oynanan Denizlispor-Trabzonspor karşılaşması ile birlikte devam etti. Kupada İstanbul'da Galatasaray'ı eleyerek adını son 16'ya yazdıran Denizlispor, bu kez Spor Toto Süper Lig'in lideri Trabzonspor ile karşı karşıya geldi.

FIRTINA KUPADA DA YOLUNA DEVAM EDİYOR

Bordo mavili ekip Denizlispor ile oynadığı Ziraat Türkiye Kupası son 16 karşılaşmasında deplasmandan 2-1'lik galibiyetle dönerek adını Çeyrek Finale yazdırmayı başardı.


ABDULLAH AVCI'DAN AÇIKLAMALAR

Karadeniz ekibinde Teknik Direktör Abdullah Avcı, Türkiye Kupası Son 16 turu karşılaşmasında Denizlispor karşısında aldıkları galibiyetin ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Kupada sürprizlere çok açık olduğu seneler de biliyoruz ki, sadece ülkemizde değil dünyada da böyle. Denizlispor takımı bundan evvelki turda İstanbul’da Galatasaray’ı elemiş bir takım. Özellikle Mesut Hoca'nın bu liglerin yani süper liginde deneyimli hocalarından ve bu yörenin insanı. Geldiğinde de bir çıkış, oyun planında bir değişiklik vardı. Biz de az süre almış, antrenman eksiği olan oyuncularımızın hem bireysel hem de oyun performansı görmek istedik. Zaman zaman oyunda dalgalı performanslar, zaman zaman da iyi performanslar oldu. Trabzonspor’un olduğu her yerde kazanma, kazanma alışkanlığını devam ettirmek gerekiyor. Bu kupayı defalarca almış, kupa finalleri oynamış, bu sene itibarıyla her 2 yarışta da yarışın içerisinde olarak bunu sonuna kadar götürmek istiyoruz. Bugün kazandık, genelinden bütününe değerlendirmesini muhakkak ben yapacağım. Takım, oyuncu ve oyun üzerinden ama kazanmak son derece önemli. Bu alışkanlığa devam etmek önemli. Bunun için oyuncularımı tebrik ediyorum. Denizlispor’a başarırlar diliyorum. ' şeklinde konuşarak karşılaşma hakkında değerlendirmelerde bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal