Fenerbahçe'nin Kadıköy Üstünlüğü Sona Erdi!

Fenerbahçe'nin son zamanlarda Kadıköy'de oynadığı maçlardaki istatistiği taraftarların tepkisine neden oldu.

09.02.2022-17:31 - (Son Güncelleme: 09.02.2022-17:31)

Süper Lig'de bu sezon işler yolunda gitmeyen sarı lacivertlilerde dün son olarak Kayserispor karşısında Ziraat Türkiye Kupası'nda şok bir yenilgi alındı. Ziraat Türkiye Kupasın'da, Kayserispor'a kendi evinde eski futbolcusu Ramazan Civelek'in son dakika serbest vuruştan attığı golle elenen takımda büyük hüsran yaşandı. Fenerbahçe Türkiye Kupası umutlarını da yitirirken maçın ardından ortaya çıkan istatistik büyük tepki çekti.

ESKİ GÜNLERDEN ESER YOK

Fenerbahçe ligde sonra kupaya da havlu attı. Son iki karşılaşmasında önce Kadıköy'de Başakşehir'e sonra ise Kayserispor'a 1-0 kaybeden Fenerbahçe'de taraftarlar adeta çileden çıktı. Fenerbahçe başkan Ali Koç döneminde evinde tüm rakiplerine çok cömert davrandı. Daha önce Kadıköy'de rakiplerinde zor anlar yaşatan Fenerbahçe'de rüzgar adeta tersine döndü.

Fenerbahçe, Aziz Yıldırım'ın 20 yıllık başkanlık zamanında Kadıköy'de 340 lig karşılaşmasında sadece 26 yenilgi almıştı. 3.5 yıllık Ali Koç başkanlığında ise Kadıköy'de 56 iç saha karşılaşmasında 15 mağlubiyet alındı. Aziz Yıldırım döneminde ortalama 13 karşılaşmada 1 yenilgiydi fakat bu rakam Ali Koç başkanlığında 3.5 karşılaşmada 1 yenilgiye denk geliyor.


Sosyal medya üzerinden bu anlamda Ali Koç'a yoğun tepkiler gelirken taraftarlar, 'Ali Koç döneminde vasata alıştırıldık. Sürekli hoca değiştiriyoruz. Transferlerde başarı sağlayamıyoruz. Sürekli geri gidiyoruz. Artık yeter! Birşeylerin değişme zamanı geldi' gibi yorumlarda bulundular. Sarı lacivertli camiada bu anlamda yaşanan gelişmeler büyük bir merakla takip edilmekte.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal