İlker Yağcıoğlu'ndan Fenerbahçeli Mergim Berisha'ya Sert Eleştiriler Geldi!

Fenerbahçe'nin, Kayserispor'a Türkiye Kupası'nda elenmesinin ardından Mergim Berisha hakkında İlker Yağcıoğlu'ndan çarpıcı sözler geldi.

09.02.2022-14:18 - (Son Güncelleme: 09.02.2022-14:32)

Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'nin, Kayserispor'a kendi evinde elenmesinin yankıları devam ediyor. Sarı lacivertlilerin 45 dakikayı on kişi oynayan rakip Kayserispor'u eleyememesi büyük tepki çekti. Fenerbahçe'de alınan skor büyük tepki çekerken takımda en çok eleştirilen isimlerin başında Mergim Berisha oldu. Futbolcu ayağına gelen fırsatları değerlendiremezken, pek çok önemli pozisyonu gole çeviremedi. Hatta karşılaşmada Mert Hakan Yandaş ile Mergim Berisha arasında yaşanan pozisyon da gündem oldu. Karşılaşma sonrası İlker Yağcıoğlu Fenerbahçe ve Mergim Berisha'yı eleştirdi.

FUTBOLCU HAKKINDAKİ SÖZLERİ GÜNDEM OLDU

Fenerbahçe'nin efsane futbolcularından olan İlker Yağcıoğlu, Fenerbahçe - Kayserisor maçı sonrası Mergim Berisha hakkında; 'Allah kimseyi Berisha'nın forvet olduğu takımla sınamasın' şeklinde konuştu. Ayrıca İlker Yağcıoğlu, Berisha'nın Fenerbahçe takımını on kişi oynattığını dile getirdi.


MERT HAKAN YANDAŞ İLE ARASINDA OLANLAR GECEYE DAMGA VURDU

Karşılaşmanın ikinci yarısında gelen ortaya yükselen Mergim Berisha kötü bir vuruş yaparak topu dışarıya yolladı. Bu pozisyonun sonrasında Mert Hakan Yandaş, takım arkadaşını itti ve iki elini yana açarak ' Bu nasıl kaçar?' şeklinde tepkide bulundu.

Mergim Berisha yaşananların ardından takım arkadaşına dönerek şaşırdığını aktardı. Fenerbahçe'nin devre arası transfer döneminde bir forvet takviyesinde bulunması bekleniyordu fakat bu transfer olmadı. Fenerbahçe'nin devre arasında kadrosuna bir forvet takviyesi yapmaması da eleştirilen başlıca konulardan oldu. Bu anlamda sarı lacivertlilerde takımın başkanı Ali Koç'a tepkiler yükseliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal