Hull City'nin Menajeri Şota Arveladze Mağlubiyet Sonrası Açıklamalarda Bulundu!

Championship'te üst üste ikini yenilgisini alan Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City'nin teknik direktörü Şota Arveladze açıklamalarda bulundu.

09.02.2022-17:14 - (Son Güncelleme: 09.02.2022-17:14) Hull City'nin Menajeri Şota Arveladze Mağlubiyet Sonrası Açıklamalarda Bulundu!

İngiltere Championship'te Hull City menajeri Şota Arveladze, Derby County'ye 3-1 yenildikleri karşılaşmanın ardından takımının performansı karşısında büyük hayal kırıklığına uğradığını belirtti. Championship'te düşme hattında bulunan Derby County, seyirci karşısında Hull City'i 3-1 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Şota Arveladze'de açıklamalarda bulundu.

ÜZÜNTÜSÜNÜ DİLE GETİRDİ

Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City'nin teknik direktörü Şota Arveladze karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, 'Takım çalışması, birebir mücadele, birinci ve ikinci topları kazanmak gibi gerçekten iyi olduğumuz şeylerde neden bu kadar zayıf olduğumuzu açıklamak benim için zor. Maça iyi başladık ama gol atamadık.'

'İlk golün ardından her topu kaybettik. İkinci gol kalecinin önünde sekti ve rakip golü atarken üç oyuncumuz birbirine baktı. Takım çalışmasında iyiyiz, çok çalışıyoruz ama bu kadar kolay yenilmek beni hayal kırıklığına uğratıyor.'


Championship'te 30 karşılaşmada 9 galibiyet, 5 beraberlik ve 16 yenili alan Hull City, 32 puanla düşme hattının iki basamak üzerinde bulunuyor. Bu anlamda Hull City'nin, ligdeki durumu gerek Hull City taraftarları gerek futbolseverler tarafından büyük bir merakla takip ediliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal