Fenerbahçe'den Hull City'e Kiralanan Allahyar Sayyadmanesh'den Açıklamalar!

Fenerbahçe'den sezon sonuna kadar İngiliz ekibi Hull City'e kiralık olarak gönderilen Allahyar Sayyadmanesh, yeni takımında yaptığı açıklamalarla taraftarlara seslendi.

01.02.2022-12:30 - (Son Güncelleme: 01.02.2022-12:30) Fenerbahçe'den Hull City'e Kiralanan Allahyar Sayyadmanesh'den Açıklamalar!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'den geçtiğimiz günlerde Acun Ilıcalı'nın satın aldığı İngiltere Championship ekibi Hull City'e sezon sonuna kadar kiralık olarak gönderilen İranlı yıldız Allahyar Sayyadmanesh, transferi ile ilgili konuştu.


ALLAHYAR'DAN AÇIKLAMALAR

İngiltere Championship ekibi Hull City'e transferinin ardından kulübün internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamalarla taraftarlara seslenen Allahyar Sayyadmanesh, yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Her şeyden önce, burada harika taraftarlara sahip harika bir kulüpte olmaktan gerçekten mutluyum. Her şeyimi vermeye ve takıma yardım etmeye çalışacağım çünkü bu en önemli şey. Sonuna kadar takım için savaşacağım. Çocukken hep İngiliz liglerini takip ederdim. Burada oynamak için gerçekten heyecanlıyım. Takıma yardım etmek istiyorum. Son üç maçı kazandık, iyi bir potansiyelimiz ve genç bir takımımız var. Son maçta stadyumdaydım ve harika bir atmosferdi. Stadyumumuzda taraftarların önünde oynamak için gerçekten sabırsızlanıyorum ve umarım yakında görüşürüz... ' ifadelerini kullanarak taraftarlara seslendi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal