Medipol Başakşehir'de Metin Emre Karaal Performansıyla Dikkat Çekiyor!

Medipol Başakşehir'in 19 yaşındaki genç futbolcusu Merin Emre Karaal'ı performansı Emre Belözoğlu tarafından yakından takip ediliyor.

10.02.2022-15:25 - (Son Güncelleme: 10.02.2022-15:36)

Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir, yeni bir genç yıldızı Türk futboluna kazandırmak üzere. İstanbul ekibinde öne çıkan isim Metin Emre Karaal olarak göze çarpıyor. Başakşehir altyapısında yetişen 19 yaşındaki genç yetenek performansıyla kendisine hayran bıraktı. Futbolcu ile Başakşehir'in teknik direktörü Emre Belözoğlu'nun da çok yakından ilgilendiği öğrenildi. 

EMRE HOCA GENÇ YETENEĞE ÇOK ÖNEM VERİYOR

Başakşehir'in teknik direktörü Emre Belözoğlu, genç yeteneklerin takibine çok önem veriyor. Başarılı çalıştırıcının genç yetenekleri takip ederken gözüne kestirdiği son isim ise Metin Emre olduğu öğrenildi. Emre Belözoğlu, futbolcunun A takıma alınmasını talep etti. Bu anlamda futbolcu ile 3 yıllık profesyonel sözleşmeye imza atıldı. 

6 KARŞILAŞMADA MÜCADELE ETTİ

Topla oynama becerisi yüksek olan 19 yaşındaki yetenek ayrıca oyun görüşü kafa toplarındaki hakimiyeti ve duran toplardaki becerisi ile dikkatleri üzerine çekiyor. 1.85 boyundaki Metin Emre Karaal iki ayağına da hakim olması ile ön plana çıkıyor. Ana mevkisi merkez orta saha olan futbolcu, on numara ve önlibero olarak görev alabiliyor. 


Türk futbolunun parlayan yıldızlarından birisi olacağına inanılan futbolcunun gelişimini Emre Belözoğlu, yakından takip etmekte. Metin Emre Karaal, önümüzdeki yıllarda önemli bir orta saha olarak tüm takımların peşinde koşacağı bir yetenek olarak ön plana çıkıyor.

Futbolcu bu sezon Emre Belözoğlu yönetiminde 6 karşılaşmada görev aldı. Ayrıca U19 milli takımında da boy göstermekte. U19'da 27 karşılaşmaya çıkan genç futbolcu, 5 gol atarken 7 kez ise asist yaptı. Başakşehir'in hocasının ilerleyen haftalarda 2003 doğumlu Metin Emre Karaal'e daha fazla süre vermesi bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal