Trabzonspor'un Süper Lig'de şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından Abdülkadir Ömür'den dikkat çeken sözler!

Süper Lig'in 35. haftasında kendi evinde Antalyaspor ile 2-2 berabere kalarak şampiyonluğunu ilan eden Trabzonspor'da takımın yıldız isimlerinden Abdülkadir Ömür maç sonrası dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

01.05.2022-12:22 - (Son Güncelleme: 05.05.2022-17:11)

Süper Lig'in 35. haftasında fırtına Antalyaspor ile karşılaştı. Zorlu mücadeleden bordo mavililer 2-2'lik beraberlikle ayrıldı. Bu skorla Trabzonspor sahadan şampiyonlukla ayrılmasını bildi. Karşılaşmada iki asistle oynayan Abdülkadir Ömür maç sonrası dikkat çeken sözler söyledi.

Şampiyonluğu taraftarlara armağan etti

Maçın ardından açıklamalarda bulunan, Abdülkadir Ömür; Tüm röportajlarımızda söylediğimiz şey Trabzonspor'u şampiyon yapmaktı. Bu bizim çocukluk hayalimizdi. Tüm Trabzonsporlulara şampiyonluk armağan olsun. Bizim için tarihi bir gün. Umarım devamı da gelir.'

'Maçtan önce Dorukhan'a 'Şampiyon olursak dokunma, ağlarım' dedim. Dokunmaya gerek kalmadı, ağladım. Maçtan önce Uğurcan ile konuşmak istedim, o da inanılmaz motiveydi. Çok mutluyuz çok.' şeklinde açıklamalarına son verdi.


Açıklamaları büyük yankı uyandırdı

Trabzonspor'un yıldız ismi Abdülkadir Ömür'ün yaptığı açıklamalar taraftarların oldukça ilgisini çekti. Futbolcu bu sezon oynadığı başarılı futbolla büyük ses getirirken takımının şampiyonluğunda da önemli pay sahibi olan isimlerden birisi haline geldi. Şampiyon Trabzonspor'da camiadan yapılan açıklamalar gerek yurt içinde gerek yurt dışında büyük bir merakla takip edilmeye devam ediliyor.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal