Trabzonspor'un Süper Lig'de Beşiktaş ile oynayacağı maçın biletleri tükendi!

Trabzonspor'un Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında 3 Nisan Pazar günü Beşiktaş ile sahasında yapacağı maçın biletleri bitti. Karşılaşmanın en ucuz bileti 350 liradan en pahalı bileti ise 3 bin 250 liradan satışa çıkarılmıştı.

22.03.2022-16:54 - (Son Güncelleme: 22.03.2022-16:54)

Süper Lig'de bu sezon fırtına gibi esen Trabzonspor'da şampiyonluk hazırlıklarına başlandı. Tüm şehir şampiyonluk için kenetlenirken Trabzonspor'da Beşiktaş ile oynanacak kritik derbinin biletleri satışa çıkmıştı. Trabzonsporlu derbi maçına büyük önem gösterdi ve maçın tüm biletlerini tüketti.

Biletler kısa sürede tükendi

Maç biletlerinin saat 11.00'de satışa sunulacağının açıklanmasının ardından taraftarlar, 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Parkı'ndaki gişe önünde uzun kuyruklar oluşturdular ve biletler satışa çıkarılmasından kısa bir süre sonra tükendi.

Trabzonspor Kulübü, Medical Park Stadı'nda oynanacak olan karşılaşmanın biletlerini VIP Platinum 3 bin 250, VIP Gold 2 bin 500, VIP Silver ve batı tribün 750, doğu tribün 650, fırtına tribün 450, kale arkası da 350 liradan satışa çıkarmıştı.

Trabzonspor'un şampiyonluk hazırlıkları başladı.

Şehirde hazırlıklar başladı

Trabzon şehrinde bordo mavili takımın şampiyonluk kutlamaları için şimdiden hazırlıklar başlamış durumda. Tüm şehir bordo mavili bayraklarla donatılırken, Trabzonsporlu taraftarlar memleketlerinin takımının şampiyonluğu için gün saymaya başladılar. Fırtınanın bu sezon Süper Lig'de rakiplerine ciddi bir puan farkı atarak liderlik koltuğuna oturması gerek Türkiye'de gerek yurt dışında büyük yankı uyandırmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal