Yusuf Yazıcı, Trabzonspor'un Süper Lig şampiyonluğunun kutlamalarına katılmak isteyeceğini söyledi!

Rus ekiplerinden CSKA Moskova'da forma giyen Milli futbolcumuz Yusuf Yazıcı, Trabzonspor'un şampiyonluğu ile ilgili olarak söylediği sözlerle büyük ses getirdi.

17.03.2022-11:26 - (Son Güncelleme: 17.03.2022-11:43)

Eski Trabzonsporlu yıldız Yusuf Yazıcı, Rus ekibi CSKA Moskova'da sergilediği performansla büyük bir beğeni topluyor.

Yusuf Yazıcı'dan dikkat çeken açıklamalar

TRT Spor'a canlı yayın konuğu olarak bir telefon bağlantısı gerçekleştiren Milli futbolcumuz Yusuf Yazıcı, Trabzonspor'un şampiyonluk mücadelesi, şampiyonluk kutlamaları, Fransız ekibi Lille ile yaşadığı ayrılık ve Rus ekibi CSKA Moskova'daki performansı hakkında kritik açıklamalarda bulundu. Yusuf Yazıcı, yapmış olduğu açıklamalarda ;

Lille ile yaşadığı ayrılık

Geçen sezon çok mutluydum Lille'de. Bu sezon başında başkan ve teknik direktör değişti. Biraz değişik ve sıkıntılı bir süreç vardı benim açımdan. Bende CSKA Moskova'ya gelmek gibi bir karar verdim. Moskova kariyerim iyi başladı, umarım böyle de devam eder. Burada mutluyum.

Yusuf Yazıcı

'Çocukluğumun aşkına neden gelmeyeyim?'

Trabzonspor'un şampiyonluk kutlamalarına gelmek çok isterim. Çocukluğumun aşkına neden gelmeyeyim? Bence artık Süper Lig'in şampiyonu belli, Trabzonspor'a hayırlı uğurlu olsun. Hep bir acaba oluyor Trabzonspor için ama bu kez böyle düşünmeye gerek yok.

'Avrupa'da Türk oyuncu sayısı artacak!'

Geçen yıl Fransa'da yaşadığımız şampiyonluktan sonra Avrupa'da Türk futbolculara olan ilgi çok arttı. İtalya'da zaten çok önemli oyuncularımız vardı. Bence Avrupa'da çoğu takım kadrosunda Türk oyuncular görmek istiyor şu anda. Şöyle bir durum var bizle ilgili, Türk futbolcu denildiği zaman tekmeye kafa atan, sonuna kadar mücadeleden kopmayan oyuncu profili geliyor insanların aklına. Mesela bizi transfer eden Luis Campos, bundan sonra gittiği her kulüpte Türk oyuncular olmasını istediğini söylemişti. Şu anda da Galatasaray'da çalışıyor. Bence bize olan ilgi çok arttı Avrupa'da. Önümüzdeki yıllarda da çok oyuncumuzu büyük liglerde göreceğiz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal