Galatasaray-Barcelona maçı şifresiz mi yayınlanacak? TV8 GS Barça maçını yayınlayacak mı? Survivor'da Acun Ilıcalı'dan Survivor yarışmacılarına müjdeli haber

Galatasaray ve Bercelona arasında oynanacak olan karşılaşmanın açık olarak yayınlanmasını isteyen taraftarlara Acun Ilıcalı'dan sürpriz bir açıklama geldi. Ilıcalı'nın bu açıklamasını merak edenler ise 'Galatasaray-Barcelona maçı şifresiz mi yayınlanacak?' sorusunun yanıtını aramaya başladı. İşte Survivor'da Acun Ilıcalı'dan Survivor yarışmacılarına müjdeli haber..

17.03.2022-10:55 - (Son Güncelleme: 17.03.2022-10:56) Galatasaray-Barcelona maçı şifresiz mi yayınlanacak? TV8 GS Barça maçını yayınlayacak mı? Survivor'da Acun Ilıcalı'dan Survivor yarışmacılarına müjdeli haber

UEFA Avrupa Liginin son 16. turunda Galatasaray Barcelona ile karşı karşıya gelecek. Günlerdir heyecanla beklenen maç için saatler kala rövanş maçına çıkacak olan Galatasaray için tüm Türkiye ekranların başında olacak.

TV8 GS Barça maçını yayınlayacak mı?

Türkiye için çok önemli maçlardan biri olan Galatasaray-Barcelona maçının şifresiz olarak yayınlanmasını isteyen Galatasaraylılara ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'dan sürpriz bir açıklama geldi. 

TV8 GS Barça maçını yayınlayacak mı? 

TV8 GS Barça maçını yayınlayacak mı?

Ülke puanı için kritik bir karşılaşma olacak olan Galatasaray-Barcelona maçı bilindiği üzere Acun Ilıcalı’ya ait platform Exxen’den canlı olarak yayınlanacak. Galatasaraylı taraftarların merakla beklediği maçın açık olarak yayınlanmasıyla ilgili talepleri değerlendiren Acun Ilıcalı, Survivor programında konuya ilişkin çok önemli bir açıklama yaptı.

TV8 GS Barça maçını yayınlayacak mı?

Galatasaray-Barcelona maçının nasıl yayınlanacağına dair alınan kararı yarışmacılarla paylaşan Acun Ilıcalı, tüm yarışmacılara 17 Mart Perşembe akşamı saat 20.45'te başlaması planlanan Galatasaray-Barcelona rövanş maçını açık olarak seyrettireceklerini duyurdu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal