Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci, Konyaspor maçı öncesi takım arkadaşlarına Şampiyonlar Ligi hedeflerinin önemini anlattı!

Fenerbahçe'nin yıldız isimlerinden İrfan Can Kahveci, Spor Toto Süper Lig'deki ikincilik hedefleri ile ilgili olarak takım arkadaşlarıyla konuştu.

17.03.2022-10:30 - (Son Güncelleme: 17.03.2022-10:30)

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon yaşadığı hayal kırıklığının dışında son haftalarda oynadığı oyunla büyük bir beğeni toplayan Fenerbahçe, arka arkaya puanlar kazanmaya başladı.

İrfan Can takım arkadaşlarıyla görüştü

Fenerbahçe'de geçtiğimiz haftalarda oynanan Trabzonsopr karşılaşmasında gördüğü kırmızı kart ile takımı eksik bırakan İrfan Can Kahveci, bu hafta oynayacakları Konyaspor karşılaşması öncesi takım arkadaşlarıyla görüştü. İrfan Can Kahveci, yapmış olduğu açıklamalarda ;

İrfan Can Kahveci

'Takım olarak çok iyi bir hava yakaladığımızı düşünüyorum. Arkadaşlarım  Trabzonspor karşısında 10 kişi inanılmaz bir mücade ortaya koydu. Trabzonspor karşısında alınan beraberlik çok kıymetliydi. Ardından ligin en zorlu ekiplerinden biri olan Alanyaspor'a karşı deplasmanda farklı bir galibiyet aldık. Yakaladğımız bu havayı devam ettirip, Spor Toto Süper Lig'in ikinci sırada bitirerek Şampiyonlar Ligi'ne gitme hedefimize ulaşacağız! ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal