Ahmet Çakar'ın A Milli Takım'ın, Portekiz ile oynayacağı maç öncesi açıklamaları gündem oldu!

Ünlü yorumcu Ahmet Çakar'ın, A Milli Takım'ın Portekiz ile oynayacağı Dünya Kupası play-off maçı öncesi yaptığı açıklamalar çok konuşuluyor. Ahmet Çakar maç öncesinde Türkiye'nin penaltılarda turu geçebileceğini aktardı.

22.03.2022-16:29 - (Son Güncelleme: 22.03.2022-17:04)

A Milli Takım'ın 2022 FIFA Katar Dünya Kupası'na katılmak yolunda Portekiz ile oynayacağı dev maç öncesi sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Son olarak ünlü yorumcu Ahmet Çakar'ın canlı yayında maç ile ilgili yaptığı açıklamalar gündeme oturmuş durumda. Ahmet Çakar'ın maç ile ilgili kehanetleri gündeme oturdu.

Ünlü yorumcudan çarpıcı sözler

Ünlü yorumcu Ahmet Çakar maç öncesi yaptığı açıklamada, 'Portekiz kazanır bence fakat içimden bir ses maçın uzatmaya gideceğini söylüyor ve oradan da penaltılara gidecek. Penaltılara gittiği an bilin ki turu geçeriz. Çünkü Portekiz Milli Takımı özellikle kendi evinde çok garip takımlara puan kaybetmiştir.' ifadelerine yer verdi. Ahmet Çakar'ın karşılaşma öncesi yaptığı açıklamalar oldukça dikkat çekti.

A Milli Takım'ın maçı öncesi Ahmet Çakar'dan çarpıcı yorumlar geldi.

Maç öncesi yorumları çok konuşuluyor

Ünlü yorumcu Ahmet Çakar'ın A Milli Takım'ın, Portekiz ile oynayacağı zorlu maç öncesi yaptığı açıklamalar sosyal medyada da gündem oldu. Sosyal medya üzerinden kimi Türk futbolseverler Çakar'ın yaptığı açıklamaları desteklerken kimi taraftarlarda Ahmet Çakar'a katılmadı. Bu anlamda zorlu maç öncesi yaşanan gelişmeler herkes tarafından dikkatle takip edilmekte.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal