Manchester United'ın Portekizli dünya yıldızı Cristiano Ronaldo, Türkiye maçı öncesinde dikkat çeken bir paylaşımda bulundu!

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off turu yarı finalinde A Milli Takım, Portekiz ile karşılaşacak. Türkiye'nin oynayacağı zorlu maç öncesi Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

22.03.2022-15:59 - (Son Güncelleme: 22.03.2022-15:59) Manchester United'ın Portekizli dünya yıldızı Cristiano Ronaldo, Türkiye maçı öncesinde dikkat çeken bir paylaşımda bulundu!

A Milli Futbol Takımı, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off turu yarı finalinde Portekiz ile karşı karşıya gelecek. Alman hakem Daniel Siebert'ın düdük çalacağı kritik maç 24 Mart Perşembe günü TSİ 22.45'te Porto kentindeki Drago Stadı'nda oynanacak. Beş kez Ballon d'or kazanan Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, kariyerinin son küresel çapta turnuvasına katılmak için elinden gelen her şeyi yapacak. 

Cristiano Ronaldo Türkiye maçı öncesi dikkat çeken paylaşım yaptı.

Maç öncesi paylaşımı çok konuşuluyor

Manchester United'ın Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo maç öncesinde sosyal medya hesabından yaptığı maç öncesi paylaşımında, '2022 Dünya Kupası'na tamamen odaklanın. Her zaman olduğu gibi Portekiz'i temsil etmekten gurur duyuyorum. Yolun kolay olmayacağını biliyoruz, karşılaşacağımız ve bizimle aynı hedefleri olan rakiplere saygımız sonsuz. Birlikte Portekiz'i hak ettiği yere koymak için savaşacağız. Haydi yapalım şunu!' ifadelerine yer verdi.

Paylaşımı dikkat çekti

Manchester United'ın Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo'nun sosyal medyadan yaptığı paylaşım, gerek Portekizli futbolseverler gerek Türk futbolseverler tarafından büyük ilgi çekti. Cristiano Ronaldo'nun, Türkiye karşısındaki performansı ise büyük merak konusu haline gelmiş durumda.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal