Trabzonspor'un şampiyonluk kutlamaları planı belli oldu!

Lider Trabzonspor bu hafta Antalyaspor maçından 1 puan alması ya da Fenerbahçe'nin kendi evinde oynadığı maçta Gaziantep Fk'ya puan kaybetmesi halinde şampiyon olacak. Fırtınanın şampiyonluk kutlamaları planı ise belli olmaya başladı. Bordo mavililer 3 aşamalı olarak şampiyonluğu kutlayacak.

27.04.2022-12:53 - (Son Güncelleme: 27.04.2022-13:07)

Süper Lig lideri Trabzonspor şampiyonluk için geri sayıma başladı. Gerek Trabzonspor takımı gerek Trabzon takımı şampiyonluğa kilitlenmiş durumda. Antalyaspor ile oynanacak olan maça hiç bilet kalmazken Trabzon şehri normalden daha kalabalık hale gelmiş durumda. Trabzonspor'da şampiyonluk kutlamaları için yapılan plan ise taraftarları çok heyecanlandırdı.

İlk kutlama Antalyaspor maçında olacak

Fenerbahçe'nin cuma akşamı Gaziantep FK'yı yenememesi durumunda sahaya çıkmadan şampiyonluğu ilan etme şansı olan aksi durumda Antalyaspor maçında berabere kalması durumunda bile şampiyonluğa ulaşacak olan Bordo Mavililer 3 aşamalı kutlama planlamakta. İlk başta şampiyonluk garantilenmesi sonrası stadyumda küçük çaplı bir kutlama olacak. Statta havai fişekler patlatılacak, müzik yayını yapılacak. Tribünlerle oyuncular zaferin coşkusunu hep beraber yaşayacak.

Taraftarları şampiyonluk heyecanı sardı.

Kupa Altay maçında alınacak

Asıl kutlamalar ise bir sonraki iç saha maçı olan ve 2021-22 sezonundaki son iç saha maçı olan Altay karşılaşmasında olacak. Bordo Mavili taraftarlar üstü açık otobüsle şehir turu yaparak stada gelecek. Akyazı'da görsel şovlar yapılacak, ışık gösterileri olacak. Ayrıca sanatçılar sahne alıp şampiyonluk coşkusunu taraftarla birlikte yaşayacak. Maçın ardından ise kutlamalar devam edecek ve Trabzonspor taraftarlarını şampiyonluk kupasını Altay maçının ardından kaptan Uğurcan Çakır'ın ellerinde yükselecek.

Atatürk Olimpiyatta dev kutlama olacak.

Final olimpiyatta

Kutlamaların üçüncü ayağının ise İstanbul'da olması düşünülüyor. Sezonun son maçını Başakşehir ile deplasmanda oynayacak olan Trabzonspor, bu karşılaşmanın Başakşehir'in sahası yerine Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanması için Futbol Federasyonu'na başvuru yaptı. Karşılaşmanı 19 Mayıs Perşembe günü oynanmasını isteyen Trabzonspor, 74 bin kapasiteli statta taraftarıyla bütünleşip coşkulu bir kutlama daha yapmak istediği öğrenildi. İznin çıkma ihtimali ise yüksek gözüküyor. Eğer izin çıkarsa 3. kutlama Başakşehir mücadelesinin ardından Atatürk Olimpiyat Stadı'nda olacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal