Beşiktaş'ın Süper Lig'de Kayserispor ile oynayacağı karşılaşmada Emirhan İlkhan'ın ilk 11'de olması bekleniyor!

Beşiktaş'ın son olarak Süper Lig'de Kasımpaşa karşısında oynadığı karşılaşmada dikkat çeken Emirhan İlkhan'a sevindiren haber geldi. 17 yaşındaki genç yeteneğin büyük ihtimalle Kayserispor maçına ilk 11'de başlaması bekleniyor.

27.04.2022-12:19 - (Son Güncelleme: 27.04.2022-12:31)

Beşiktaş'ın 17 yaşındaki genç yeteneği Emirhan İlkhan ligde 5 karşılaşma sonra süre almıştı. Yetenekli hücum futbolcusu 7 Mart'taki Başakşehir karşılaşması sonrasında Kasımpaşa karşısında ikinci yarıda oyuna dahil olup 45 dakika sahada kalmıştı. Hücum hattında etkin bir görüntü ortaya koysa da takımının Vodafone Park'tan puansız ayrılmasına engel olamayan Emirhan'a güzel haber geldi.

Teknik ekibin gözüne girdi

Beşiktaş'ın genç yeteneği Emirhan, Kasımpaşa karşısında ortaya koyduğu oyunla gerek takımın Teknik Direktörü Valerien Ismael'in gerek teknik ekipteki diğer kişilerin gözüne girmeyi başardı. Diğer futbolcuların formsuzluğu da göze çarpınca Valerien Ismael genç yeteneğe Kayserispor maçında görev vermeyi planlıyor.

Emirhan'ın ilk 11'de oynaması konuşuluyor.

Taraftarlar da çok istiyor

Beşiktaş taraftarının da her maç kadroda görmek istediği genç yıldız adayı, takım çalışmalarına ek olarak bireysel yaptığı idman ve uyguladığı hazırlık programlarıyla kendisini devamlı geliştirmekte. Emirhan'ı 1 Mayıs'ta Kayseri'de oynanacak olan Spor Toto Süper Lig 35. hafta maçında ilk 11'de görev alması planlanmakta. 

Geleceğine umutla bakılıyor

17 yaşındaki genç yetenek bu sezon Beşiktaş'ta öne çıkan isimlerden birisi haline geldi. Beşiktaş alt yapısında futbol kariyerine başlayan futbolcu sonrasında A takıma yükselmeyi başardı. Ana mevkisi merkez orta saha olan futbolcu yan mevki olarak ise on numara ve orta sahanın sağında görev alabiliyor. Genç yeteneğin geleceğine gerek Beşiktaş takımı gerek Türk futbolu büyük bir umutla bakmakta.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal