Trabzonspor - Fraport TAV Antalyaspor maçının biletleri 26 saniye içerisinde tükendi!

Süper Lig'in 35'inci haftasında sahasında Antalyaspor ile şampiyonluk maçına çıkacak olan Trabzonspor'da karşılaşmanın biletlerine taraftarlardan yoğun ilgi geldi. Karşılaşmanın biletleri satışa çıkmasının ardından 26 saniye içerisinde tükendi.

25.04.2022-16:21 - (Son Güncelleme: 25.04.2022-16:35)

Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nun 34'üncü haftasında 76 puana ulaşan Trabzonspor, 35'inci haftada oynayacağı erken şampiyonluk maçı olan Antalyaspor maçının hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Kritik maç gerek Trabzon takımında gerek Trabzonsporlu taraftarlar tarafından büyük bir heyecanla beklenmeye başlandı. Trabzon'da oynanacak maça taraftarlar tarafından ise çok büyük bir ilgi söz konusu. Satışa çıkan biletler saniyeler içerisinde tükendi.

Heyecanlı maça yoğun ilgi

Trabzonspor'un şampiyonluğunu ilan etmek için sadece 1 puana ihtiyacı olan maçın biletleri için saatler öncesinden uzun kuyruklar oluştu. Trabzonspor'da 40 bin 787 biletin, 27 bin 958 adeti kombine olarak daha önceden satıldığı için Antalyaspor karşılaşmasında misafir tribünü dahil 12 bin 824 bilet satışa açıldı. Gişelerden ve Passolig'den saat 13.00'te satışa açılan biletlerin tamamı 26.83 saniyede tükendi. Bordo mavililer taraftarların yoğun ilgisiyle bu sezon en hızlı bilet satışı gerçekleştiren takım oldu. En ucuzu 500 TL'den satılan biletler için sabahın erken saatlerinde ilçelerden gelerek bilet gişesinde kuyruğa giren vatandaşlar, gişe önünde resmen izdiham oluşturdular.

Trabzonspor'da şampiyonluk için geri sayım başladı.

Sabırsız bekleyiş başladı

Trabzonspor, Antalyaspor ile oynayacağı karşılaşmada 1 puan alması halinde şampiyonluğunu ilan edecek. Bu anlamda zorlu karşılaşma taraftarlar tarafından çok büyük bir heyecanla beklenmeye başlanmış durumda. Maç ile ilgili gelişmeler de gerek Trabzon takımı gerek Trabzonspor taraftarları tarafından yoğun bir merakla takip edilmekte.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal