Trabzonspor kaptanı Uğurcan Çakır'ın Süper Lig şampiyonluğu hakkında söyledikleri büyük beğeni topladı

Trabzonspor kaptanı Uğurcan Çakır, 3-1 galip ayrıldıkları Adana Demirspor karşılaşmasının ardından Süper Lig şampiyonluğu hakkında yaptığı açıklamalarla bordo mavili taraftarlara seslendi.

24.04.2022-15:22 - (Son Güncelleme: 24.04.2022-15:22)

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında lider Trabzonspor, konuk olduğu Adana Demirspor deplasmanında sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrılmayı başardı. Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğa bir adım daha yaklaşmayı başarırken, Adana'da aldığı galibiyet camiada moralleri yükseltti.


Uğurcan Çakır'dan şampiyonluk sözleri...

Trabzonspor'un başarılı kaptanı Uğurcan Çakır, Adana Demirspor deplasmanında aldıkları galibiyetin ardından Tivibu Spor'a yaptığı çarpıcı açıklamalarda ;

' Çok mutluyuz artık şampiyonluğa bir puan kaldı. 4 maçımız var ve en kısa sürede o bir puanı alıp şampiyon olmak istiyoruz. Adana Demirspor iyi bir takım. Zor bir maç oldu bizim için ama kazandık. Gelgitli oldu ama sonunda kazanan taraf biz olduk. Çok mutluyuz takım arkadaşlarımın ve hocalarımın ayaklarına sağlık. Bu sezon taraftarlarımız bizi çok iyi desteklediler. Çok iyi futbol ortaya koyduk her zaman. İnşallah o maçta da 1 puanı alıp seyircimizin önünde şampiyon oluruz. Belki de nasip böyleymiş taraftarlarımızın önünde şampiyon olmak. Seyircilerimize de çok teşekkürler sezon başından beri yanımızda oldular. ' ifadelerini kullanarak tüm dikkatleri üzerine çekti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal