Süper Lig Altay - Galatasaray karşılaşması

Süper Lig'in 34. haftasında oynanacak olan Altay - Galatasaray karşılaşması öncesinde nefesler tutuldu. Taraftarlar karşılaşma ile ilgili olarak 'Maçın hakemi kim, maç saat kaçta oynanacak?' araştırmalarını yapıyor.

24.04.2022-12:48 - (Son Güncelleme: 24.04.2022-22:35) Süper Lig Altay - Galatasaray karşılaşması

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında oynanacak olan Altay - Galatasaray karşılaşması 0-1'lik skorla sona erdi.

CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYINIZ

Küme düşme hattını oldukça yakından ilgilendiren mücadelede Galatasaray, İzmir'de Altay'ın konuğu olacak. Kritik mücadele öncesinde iki takım taraftarları da mücadeleyi merak içerisinde bekliyor. Küme düşme hattında zor günler geçiren Altay, Sinan Kaloğlu yönetiminde ligin sonuna kadar başarılı skorlara imza atmak istiyor. Konuk ekip Galatasaray ise Teknik Direktör Domenec Torrent yönetiminde kalan karşılaşmalarında bir galibiyet serisi yakalayarak, hayal kırıklığı içerisinde geçen sezonda taraftarlarını biraz olsun mutlu etmek istiyor.


Ne zaman oynanacak?

Altay ile Galatasaray arasında oynanacak olan kritik karşılaşma 24 Nisan Pazar günü oynanacak.

Saat kaçta oynanacak?

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında oynanacak olan Altay - Galatasaray mücadelesi saat 20:30'da oynanacak.

Hangi stadyumda oynanacak?

Galatasaray ile Yeni Malatyaspor arasında oynanacak olan kritik mücadele Alsancak Mustafa Denizli Stadyumu'nda oynanacak.

Karşılaşma hangi kanalda yayınlanacak?

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında oynanacak olan Altay - Galatasaray karşılaşması beIN SPORTS HD1 kanalından yayınlanacak.

Hakemi kim olacak?

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında oynanacak olan Altay - Galatasaray karşılaşmasının hakemi Volkan Bayarslan olarak açıklandı.

VAR hakemi kim olacak?

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında zirveyi yakından ilgilendiren Altay - Galatasaray müsabakasının VAR hakemi Erkan Engin olarak açıklandı.

Karşılaşmanın ilk 11'leri

Altay : Lis, Tolga Ünlü, Thiam, Björkander, Kazımcan, Ceyhun Gülselam, Poko, Zeki Yıldırım, Thaciano, Martin Rodriguez, Ahmed Rayan

Galatasaray : Fernando Muslera, Omar Elabdellaoui, Victor Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Erick Pulgar, Berkan Kutlu, Emre Kılınç, Kerem Aktürkoğlu, Ryan Babel, Bafetimbi Gomis.

MAÇI CANLI OLARAK İZLEYEBİLMEK İÇİN TIKLAYINIZ

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal