Trabzonspor'un şampiyonluk kutlamaları İstanbul'a geliyor: 8 Mayıs'ta Yenikapı'da gerçekleşecek

Süper Lig'de 38 yıl sonra şampiyonluk sevinci yaşayan Trabzonspor'un özel tekno kutlamaları İstanbul Yenikapı'ya taşınıyor. Yalnızca İstanbul'dan değil, yurt içi ve yurt dışındaki taraftarların da katılımlarının beklendiği gösteri 8 Mayıs Pazar günü saat 15.00'te yapılacak. Gece geç saatlere kadar devam etmesi planlanan programda çeşitli sanatçılar sahne alacak, meşale ve havai fişek gösterileri yapılacak.

04.05.2022-14:53 - (Son Güncelleme: 05.05.2022-12:33)

Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında evinde FT Antalyaspor ile 2-2 berabere kalarak bitime 3 hafta kala şampiyonluğunu duyuran Trabzonspor şampiyonluk kutlamaları dünyada önde gelen bütün gazetelerin gündeminde yer aldı.

Tekno kutlamaları Yenikapı'ya taşınıyor

38 yıl aranın ardından şampiyonluk sevincini tüm dünyaya duyuran Trabzonspor taraftarının özel tekno kutlamaları bu kez İstanbul Yenikapı'da organize edilecek. İstanbul Yenikapı Etkinlik Alanı'nda 8 Mayıs Pazar günü şampiyonluk kutlama programı düzenlenecek.


Gösteri saat 15.00'te başlayacak

Sadece İstanbul'dan değil, yurt içi ve yurt dışındaki çok sayıda taraftarların katılımlarının beklendiği ve karnaval havasında geçmesi planlanan gösteri saat 15.00'te başlayacak. Gece geç saatlere kadar devam etmesi düşünülen programda birçok sanatçı yer alacak, meşale ve havai fişek gösterileri yapılacak.


Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal