Trabzonsporlu yıldız Andreas Cornelius, ülkesi Danimarka'da kazandıkları şampiyonluk hakkında konuştu!

Trabzonspor'un golcü futbolcusu Andreas Cornelius, Spor Toto Süper Lig'de ilan ettikleri şampiyonlukla ilgili olarak ülkesi Danimarka'da yaptığı açıklamalarla büyük ses getirdi. Şehirde taraftarların şampiyonluk nedeniyle delicesine mutlu olduğunu söyledi.

04.05.2022-09:11 - (Son Güncelleme: 04.05.2022-09:11)

Spor Toto Süper Lig'de bitime üç hafta kala uzunca bir süredir liderliğini sürdüren Trabzonspor, Antalyapsor karşısında aldığı 2-2'lik beraberlikle birlikte şampiyonluğunu ilan etmeyi başardı. Şampiyonluk hasretine son vermeyi başaran bordo mavililerde yaşanan sevinç görülmeye değerdi.

Cornelius büyük pay sahibi oldu

Bordo mavili ekipte bu sezon kazanılan şampiyonlukta kuşkusuz büyük bir pay sahibi olan ve attığı 15 golle aynı zamanda gol krallığı yarışında da zirvede yer alan Andreas Cornelius, ülkesi Danimarka'da çarpıcı açıklamalarda bulundu.


Danimarkalı yıldız konuştu

Trabzonspor'un Danimarkalı yıldızı Andreas Cornelius, ülkesinin önde gelen gazetelerinden B.T'ye yaptığı açıklamalarda ;

' Neredeyse kaçmak zorunda kaldık. Ancak başaramadık. Beni havaya kaldırdılar, kramponlarımı ayaklarımdan çıkardılar. Şampiyonluk hem benim için hem de arkadaşlarım için muhteşem bir duygu. Hayatımın sonuna kadar yaşadığımız bu çılgın kutlamayı unutmayacağım. Sokaklarda görüyorum, taraftarlarımız delicesine mutlu. Antalyaspor maçının bitiş düdüğünün ardından etrafta koşuşturan çocukları görünce biraz tedirgin oldum. Ve eğer şanssızsanız işler ters gidebilirdi diye düşündüm. Neyse ki tatsız bir şey yaşanmadı. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal