Rambo Okan tutuklandı mı, ne yaptı, neden gözaltına alındı?

Daha önce bir çok kez başka suçlar yüzünden gözaltına alınmış olan Fenerbahçe'nin, sosyal medyada tanınmış isimlerinden olan Rambo Okan, bugün polis ekipleri tarafınca gözaltına alındı. Bu haberin İnternet üzerinden yayılmasından sonra, bir çok vatandaş bu konu üzerinde araştırmalar yapmaya başladı. Rambo Okan neden gözaltına alındı, yoksa tutuklandı mı? İşte herkesin merak etmiş olduğu haberimizin detaylarına sayfamızda yer verilmiştir.

04.05.2022-01:36 - (Son Güncelleme: 04.05.2022-01:36) Rambo Okan tutuklandı mı, ne yaptı, neden gözaltına alındı?

Daha önce bir çok kez başka suçlar yüzünden gözaltına alınmış olan Fenerbahçe'nin, sosyal medyada tanınmış isimlerinden olan Rambo Okan, bugün polis ekipleri tarafınca gözaltına alındı. Bu haberin İnternet üzerinden  yayılmasından sonra, bir çok vatandaş bu konu üzerinde araştırmalar yapmaya başladı.

Rambo Okan

Rambo Okan neden gözaltına alındı, yoksa tutuklandı mı? 

38 yılın ardından Şampiyonluğu tatmış olan Trabzonspor'un, Şampiyonluk kutlamaları hala devam edilmektedir. İstanbul boğazı dahil olmak üzere her yer Trabzonspor'un bayrağı ile süslenmiş durumda. Bugün yaşanmış olan ilginç olay bulunmakta. Trabzonspor'un şampiyonluğunun ardından, 15 Temmuz Şehitler Köprüsüne asılmış olan Trabzonspor bayrağını, herkesin sosyal medya sayesinde tanımış olduğu Rambo Okan giderek indirmeye çalıştı. Bu durumu gören vatandaşlar, yaşanan olayı polise şikayet etti. Olay yerine hemen gelen polisler, Rambo Okan'ı apar topar gözaltına aldı. Psikolojik rahatsızlığı olduğu bilinen Okan Güler, daha önceki zamanlarda da koyu fanatik olduğu Fenerbahçe takımı için, defalarca gözaltına alınmıştır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal