Burak Elmas yeniden başkanlık için aday olacak mı?

Galatasaray'da dün yapılan yönetim kurulu toplantısının ardından Burak Elmas'ın, 14 Haziran'da gerçekleşmesi planlanmış olan seçimlerde aday olup olmayacağı vatandaşlar tarafından merak edilen konular arasında yer aldı. Peki Burak Elmas aday olacak mı? İşte merak edilen haberin detayları sayfamızda yer almaktadır.

04.05.2022-01:06 - (Son Güncelleme: 04.05.2022-09:20) Burak Elmas yeniden başkanlık için aday olacak mı?

Galatasaray'da dün yapılan yönetim kurulu toplantısının ardından Burak Elmas'ın, 14 Haziran'da gerçekleşmesi planlanmış olan seçimlerde aday olup olmayacağı vatandaşlar tarafından merak edilen konular arasında yer aldı.  

 

Burak Elmas aday olacak mı?

Burak Elmas, 2008 senesinde Godiva'nın Yıldız Holding bünyesine alınması için öncülük ederek, Yıldız Holding grubuna dahil olmuştur. Şirketin CEO görevini üstlenerek, görevine devam etmiştir. 9 seneden beri Yıldız Holding'de yer almaktadır.

Galatasaray'da dün yapılmış olan yönetim kurulu toplantısı sonrasında Burak Elmas, 14 Haziran zamanında yapılması planlanmış olan seçimde, aday olup olmayacağı merak edilmiştir. Burak Elmas bu konu hakkında ise şu açıklamada bulunmuştur. "Henüz karar vermedim. Bir yanım bütün bunları gördükten sonra aday olma, uğraşma diyor; diğer yanım 'aday ol' ortamı bunlara bırakma' diyor. Henüz karar vermedim. Düşünüyorum'' demiştir.

Burak Elmas, Domenec Torrent konusunda ise şunları söylemiştir. "Kendisiyle konuşacağım. Ama ligin bitmesine 3 maç kala göndermek gibi rasyonel olmayan bir karar vermeyeceğim. Show yapmak için teknik direktör göndermem" ifadelerini açıklamıştır.

Galatasaray'da 26 Mart tarihinde yapılmış olan toplantıdan sonra seçim ertelenmişti. Bu ertelemenin ardından ise Burak Elmas ile başkan adayları bir arada görüşme sağlamışlardır. İstinaf mahkemesine yapılmış olan itirazdan sonra yeni seçim tarihi kesinleşmiştir. 

Başkan adayları olan, Metin Öztürk ve Eşref Hamamcıoğlu ortak bir karar alarak, Elmas'tan 21-28 Mayıs tarihlerini talep etmişlerdir. Elmas yönetimi, dün yapılan toplantı ile seçim tarihini 4-11 Haziran olarak açıklamıştır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal