Fırat Develioğlu kimdir, kaç yaşında, nereli, ? Galatasaray yeni başkan adayı Fırat Develioğlu serveti ne kadar, mesleği ne?

Galatasaray'da olağanüstü seçimin yapılmasına yapmış olduğu mahkemeye başvurusu sayesinde engellemiş olan Fırat Develioğlu, Galatasaray kulübünün başkanlığı için aday olduğunu açıkladı. Açıklamanın hemen ardından, futbol severler İnternet üzerinden Fırat Develioğlu hakkında araştırmalara başladı. Fırat Develioğlu kimdir, serveti ne kadardır? İşte herkesin merak etmiş olduğu Fırat Develioğlu hakkındaki detaylar, sayfamızda yer almaktadır.

04.05.2022-00:10 - (Son Güncelleme: 04.05.2022-00:10) Fırat Develioğlu kimdir, kaç yaşında, nereli, ? Galatasaray yeni başkan adayı Fırat Develioğlu serveti ne kadar, mesleği ne?

Galatasaray'da olağanüstü seçimin yapılmasına yapmış olduğu mahkemeye başvurusu sayesinde engellemiş olan Fırat Develioğlu, Galatasaray kulübünün başkanlığı için aday olduğunu açıkladı. Açıklamanın hemen ardından, futbol severler İnternet üzerinden Fırat Develioğlu hakkında araştırmalara başladı.  İşte herkesin merak etmiş olduğu Fırat Develioğlu hakkındaki detaylar.

Fırat Develioğlu

Fırat Develioğlu kimdir, serveti ne kadardır?

Fırat Develioğlu, yapmış olduğu mahkeme başvurusu sayesinde, olağanüstü seçimin engellemesini sağlayarak seçimi engellemişti. Bu sayede gündemde çok konuşulan isimler arasında yer almaya başladı. Bir çok kişi hakkında ki detayları merak ederken, İnternet üzerinden boş durmayarak araştırmalar yapmaya devam etti. 

Galatasaray'ın yeni başkan adayı olarak gündemde yer alan Fırat Develioğlu, Kazakistan'da önemli iş adamlarındandır. Galatasaray'ın eski sicil kurulu başkanı olan Serdar Eder ve Galatasaray lisesi 113. dönemindeki sınıf arkadaşı olan Develioğlu, aynı zamanda başkanlıkta aday olan Eşref Hamamcıoğlu'nun da 2.başkan görevini üstlenecek olan Osman Kocaman'ın sınıf arkadaşı olarak geçmektedir. Uzun zamandan beri Kazakistan'da yaşamaktadır. Fırat Develioğlu bu aralar Türkiye'de mümessillik faaliyetlerini yürütmektedir. 

Galatasaray

Galatasaray'ın 30 Nisan günü yapmasını planladığı olağanüstü seçinde, Fırat Develioğlu tarafınca yapılmış olan başvuruyla birlikte tedbir kararı alınmıştı. Bu sayede sarı-kırmızılıların seçimleri iptal olmuştu. Bu karar sonrasında GS kulübü, olağanüstü seçimli genel kurulun 4 Haziran'da eğer çoğunluk sağlanmazsa 11 Haziranda yapılacağını açıklamış oldu. 

Fırat Develioğlu'nun yapmış olduğu açıklamalarda şunlar geçmektedir. "Benim yaptığım müracaat Galatasaray'ın kongresini en fazla 21 gün geciktirebilir. Mahkeme tedbir koyduğu anda 21 gün sonrasına kulüp seçim kararı alabilir ve ben bunu hiç bir şekilde durduramam. Bana en fazla söylenebilecek söz ' Galatasaray'ın kongresini 21 gün geciktiren insan' yakıştırması olur" şeklinde konuşmuştur.

YORUM YAZ..

En Çok Okunanlar

Modal