Villarreal Liverpool maç özeti ve golleri izle TV8,5 | Villarreal Liverpool youtube geniş özeti ve maçın golleri

Devler Ligi’nde finale çıkacak ilk takım bu gece oynanacak Villarreal Liverpool maçının sona ermesiyle belli olacak. Maçın özetini izlemek isteyen futbol severler ise arama motorlarına yönelerek Villarreal Liverpool maç özeti ve golleri izle TV8,5, Villarreal Liverpool youtube geniş özeti ve maçın gollerini bulmaya çalışıyor. Konu hakkında bilinmesi gerekenler haberimizde...

03.05.2022-23:20 - (Son Güncelleme: 03.05.2022-23:20) Villarreal Liverpool maç özeti ve golleri izle TV8,5 | Villarreal Liverpool youtube geniş özeti ve maçın golleri

UEFA Şampiyonlar Ligi finaline gidecek olan ilk takım bu gece oynanacak Villarreal Liverpool yarı final rövanş maçının son düdüğünün çalınmasıyla beraber netlik kazanacak. Kupanın sürpriz ekibi Villarreal kupa canavarı teknik direktörü Unai Emery’nin önderliğinde mucizeyi gerçekleştirerek Liverpool’u elemek isterken konuk Liverpool ise 3 yıl aradan sonra bir kez daha Devler Ligi finaline yükselmeyi amaçlıyor.

Villarreal Liverpool maçı ne zaman?

Devler Ligi yarı final rövanş maçlarından Villarreal Liverpool mücadelesi 3 Mayıs 2022 Salı günü saat 22.00’de El Madrigal’de oynanacak. Zorlu karşılaşma TV8,5 ekranlarında şifresiz olarak izlenebilecek. Villarrreal Liverpool maçında Hollandalı hakem Danny Makkelie düdük çalacak.

V

Villarreal’de Pino ve Alberto Moreno bu akşam sahada yer almayacak. Danjuma, Albiol, Coquelin ve Gerard Moreno’nun durumları ise maç saati netleşecek. Liverpool’da ise Origi ve Firmino maç kadrosuna alınmadı.

Villarreal - Liverpool muhtemel 11'ler:

Villarreal: Rulli, Foyth, Albiol, Torres, Estupinan, Capoue, Coquelin, Parejo, Lo Celso, Chukwueze, Dia

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Konate, van Dijk, Robertson, Henderson, Fabinho, Thiago, Salah, Mane, Luis Diaz

TV8,5 ekranlarında canlı yayınlanacak Villarreal Liverpool maçının özet görüntülerini Exxen’in Youtube kanalından izleyebilirsiniz.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal