Trabzonspor’un Şampiyonlar Ligi’ndeki rakibi belli oldu! Fırtına’nın Devler Ligi macerası Kopenhag ile başlıyor

Süper Lig’in son şampiyonu Trabzonspor’un UEFA Şampiyonlar Ligi’ndeki rakibi belli oldu. Bordo mavili takımın Devler Ligi macerası Kopenhag ile başlıyor. Detaylar haberimizde...

02.08.2022-13:24 - (Son Güncelleme: 02.08.2022-13:24)

UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off turu kura çekimi bugün İsviçre’nin Nyon şehrinde gerçekleştirildi. Devler Ligi’ndeki tek temsilcimiz olan Trabzonspor, Danimarka’nın Kopenhag takımıyla gruplara kalma mücadelesi verecek. Bordo mavili futbol severlerin aklında ise Trabzonspor Kopenhag maçının ne zaman oynanacağı sorusu yer alıyor.

Fırtına’nın Devler Ligi macerası Kopenhag ile başlıyor

UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off turunda temsilcimiz Trabzonspor Danimarka’nın Kopenhag takımı ile eşleşti. Karadeniz ekibi ilk maçı 16-17 Ağustos 2022 tarihlerinde deplasmanda, rövanş maçını ise 23-23 Ağustos 2022 tarihleri arasında evinde oynayacak.

Trabzonspor Kopenhah

Süper Lig şampiyonu olarak Devler Ligi’ne Play-Off turundan başlayan Trabzonspor Kopenhag karşısında turu geçmesi halinde UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarında oynamaya hak kazanacak. Fırtına rakibine elenmesi halinde ise Avrupa macerasına UEFA Avrupa Ligi gruplarında devam edecek. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal