Galatasaray Cavani’yi transfer edecek mi? Edinson Cavani Galatasaray’a gelecek mi? Galatasaray Uruguaylı süper star Cavani’ye kanca attı

Transfede son günlerin hareketli takımlarından Galatasaray Uruguaylı süper star Cavani’ye kanca attı. Tecrübeli oyuncunun da sarı kırmızılılara olumlu yanıt verdiği ifade ediliyor. Peki Galatasaray Cavani’yi transfer edecek mi? Edinson Cavani Galatasaray’a gelecek mi? İşte soruların yanıtları...

31.07.2022-17:20 - (Son Güncelleme: 31.07.2022-17:20)

Forvet hattına yaptığı Seferovic takviyesiyle dikkatleri üzerine çeken Galatasaray’da dünya yıldızı bir ismin daha kadroya katılması için çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Transfede son günlerin hareketli takımlarından Galatasaray’ın son hedefinin Manchester United ile sözleşmesi sona eren Uruguay süper yıldız Edinson Cavani’yi radarına aldığı iddia edildi. İspanyol ekibi Villarreal ile anlaşma sağlayamayan 35 yaşındaki forvetin de sarı kırmızılı formayı giymeye hevesli olduğu söyleniyor. Galatasaray ise Uruguaylı’nın menajeri ile görüşmelere başladı. Peki Galatasaray Cavani’yi transfer edecek mi? Edinson Cavani Galatasaray’a gelecek mi?

Galatasaray Cavani’yi transfer edecek mi?

İngiltere Premier Ligi’nde geçen sezon sakatlıklarla boğuşan Edinson Cavani, sözleşmesi sona erdiği için Manchester United’dan ayrıldı. Uruguaylı oyuncunun transferi için bir çok takım pusuda beklerken La Liga ekibi Villarreal bu takımlar arasında ön plana çıkan ekip olmuştu. Fakat 35 yaşındaki forvet sarı denizaltılarla ücret konusunda anlaşamayınca transfer görüşmeleri tıkanmıştı.

Cavani Galatasaray

Edinson Cavani Galatasaray’a gelecek mi?

Yeni sezon öncesi bireysel antremanlar yapan Edinson Cavani’ye Galatasaray’ın ciddi ilgisinin olduğu iddia edildi. Süper yıldızın transferi için vatandaşı Fernando Muslera’yı devreye sokacak olan sarı kırmızılılar, Cavani’yi uygun bir yıllık ücretle kadrosuna katmak istiyor.

Geçen sezon Manchester United ile 15 maça çıkan Uruguaylı oyuncu bu maçlarda 2 gol ve 1 asist ile oynamıştı. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal