Galatasaray’ın transfer etmek istediği Ali Akman kimdir, nereli ve kaç yaşında? Ali Akman hangi bölgede oynuyor?

Galatasaray’ın transfer listesinde bulunan genç oyuncu Ali Akman, özellikle sarı kırmızılı taraftarların gündeminde yer alıyor. Peki Galatasaray’ın transfer etmek istediği Ali Akman kimdir, nereli ve kaç yaşında? Ali Akman hangi bölgede oynuyor? İşte Ali Akman hakkında merak edilenler...

30.07.2022-13:18 - (Son Güncelleme: 30.07.2022-13:18)

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, bonservisi Eintracht Frankfurt’ta bulunan genç Türk oyuncu Ali Akman’ı transfer etmek için görüşmelerine devam ediyor. Alınan son bilgilere göre ise sarı kırmızılılar Ali Akman’ın transferi konusunda Alman ekibi ve oyuncu ile anlaşmak üzere. Bu gelişme üzerine sarı kırmızılı taraftarlar Ali Akman’ın hayatını ve futbolculuk kariyerini öğrenmek için internet üzerinden araştırıyor. Peki Galatasaray’ın transfer etmek istediği Ali Akman kimdir, nereli ve kaç yaşında? Ali Akman hangi bölgede oynuyor?

Galatasaray’ın transfer etmek istediği Ali Akman kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Ali Akman, 18 Nisan 2002 tarihinde Bursa’da dünyaya geldi. Bursaspor altyapısında futbola başlayan Ali Akman, Bursaspor’un U16, U19 ve A takımlarında forma giydi. 

Ali Akman kimdir

2021 yılında Bursaspor ile sözleşmesi sona eren 20 yaşındaki genç oyuncu Bundesliga ekiplerinden Eintracht Frankfurt’a transfer oldu. Alman ekibinden Hollanda Ligi takımlarından NEC Nijmegen’e kiralanan Ali Akman, NEC Nijmegen ile çıktığı 32 maçta 6 gol attı. 

Ali Akman hangi bölgede oynuyor?

Bonservisi Eintracht Frankfurt’ta bulunan genç Türk oyuncu Ali Akman forvet hattında görev alıyor. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal