Atilla Szalai Fenerbahçe’den ayrılacak mı? Wolfsburg Szalai’yi transfer edecek mi?

Fenerbahçe’nin başarılı stoperi Szalai’ye Almanya’dan teklif var! Wolfsburg Macar savunma oyuncusu için harekete geçti. Peki Atilla Szalai Fenerbahçe’den ayrılacak mı? Wolfsburg Szalai’yi transfer edecek mi? İşte haberin detayları...

30.07.2022-12:31 - (Son Güncelleme: 30.07.2022-12:31)

Fenerbahçe’de forma giyen ve geçtiğimiz günlerde oynanan Şampiyonlar Ligi maçında Dinamo Kiev ağlarını sarsan Macar savunma oyuncusu Atilla Szalai, Kim Min Jae’nin takımdan ayrılması sonrasında ilk 11’deki yerine geri döndü. Serdar Aziz’in de sakatlanmasıyla stoper transferi için görüşmelere başlayan sarı lacivertlerde bir yandan da Atilla Szalai’nin geleceği merak ediliyor. Alınan son bilgilere göre Fenerbahçe’nin başarılı stoperi Szalai’ye Almanya’nın Wolfsburg talip oldu. Peki Atilla Szalai Fenerbahçe’den ayrılacak mı? Wolfsburg Szalai’yi transfer edecek mi? 

Wolfsburg Szalai’yi transfer edecek mi? 

Wolfsburg teknik direktörü Niko Kovac, yaptığı açıklamada Fenerbahçe’nin Macar savunma oyuncusu Atilla Szalai’yi takımında görmek istediğini ifade etti. 

Szalai Wolfsburg

Szalai’yi kariyeri boyunca takip ettiğini söyleyen Kovac, ‘’Evet, Szalai'yi istedik ve ilgimiz vardı. Kendisi Rapid Wien'de gelişti ve Almanca da konuşabiliyor. Ancak buraya transfer olmasının kolay olduğunu düşünmüyorum." sözlerini kullandı.

Geçen sezon Fenerbahçe ile 43 resmi maçta forma giyen Szalai, bu maçlarda 1 gol 2 asist üretti. Macar oyuncu Macar futbolcuyu 2020-2021 sezonunun başında Apollon takımından transfer etmişti. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal