Trabzonspor Sivasspor maçı hangi kanalda ve ne zaman olacak? Trabzonspor Sivasspor karşılaşması şifreli mi olacak? Türkiye’de sezonun açılışı Süper Kupa finaliyle yapılacak

Türkiye’de sezonun açılışı Süper Kupa finaliyle yapılacak. Finalde Süper Lig şampiyonu Trabzonspor ile Türkiye Kupası şampiyonu Sivasspor karşı karşıya gelecek. Peki Trabzonspor Sivasspor maçı hangi kanalda ve ne zaman olacak? Trabzonspor Sivasspor karşılaşması şifreli mi olacak? İşte maçtan notlar...

30.07.2022-10:14 - (Son Güncelleme: 30.07.2022-10:14)

Türkiye’de yeni sezonun açılışı bugün oynanacak Süper Kupa finaliyle yapılacak. Süper Kupa finalinde  Süper Lig şampiyonu Trabzonspor ile Türkiye Kupası şampiyonu Sivasspor karşı karşıya gelecek. Süper Lig’in başlamasına kısa bir süre yapılacak olan bu karşılaşmada her iki takım da en ciddi sınavlarına çıkacak. Zorlu karşılaşmanın tarihi ve yayınlanacağı kanal ise futbol severlerin araştırdığı konular olarak göze çarpıyor. Peki Trabzonspor Sivasspor maçı hangi kanalda ve ne zaman olacak? Trabzonspor Sivasspor karşılaşması şifreli mi olacak?

Trabzonspor Sivasspor maçı hangi kanalda ve ne zaman olacak? 

Süper Kupa final karşılaşması olan Trabzonspor Sivasspor maçı 30 Temmuz 2022 Cumartesi günü saat 20.45’te Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanacak. Bu önemli karşılaşma ATV ekranlarında maç saatinden itibaren canlı olarak yayınlanacak. 

Trabzonspor Sivasspor Süper Kupa

Trabzonspor Sivasspor maçı hakemi kim?

Trabzonspor Sivasspor maçının hakemi Mete Kalkavan olacak. Kalkavan’ın yardımcılıklarını Kerem Ersoy ve Esat Sancaktar üstlenecek. 

Trabzonspor Sivasspor muhtemel 11'ler:

Trabzonspor: Uğurcan, Larsen, Denswil, Hugo, Eren, Dorukhan, Hamsik, Visca, Abdülkadir Ömür, Trezeguet, Cornelius

Sivasspor: Ali Şaşal, Murat, Caner, Goutas, Uğur, Ulvestad, Hakan, Atakan, Erdoğan, Gradel, Yatabare

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal