Trabzonspor Chalobah’ı transfer edecek mi? Trevor Chalobah’ın yeni adresi Trabzonspor mu olacak? Trabzonspor Chalobah için Chelsea ile görüşmelere başladı

Stoper hattına transfer yapmak amacıyla çalışmalarına devam eden Trabzonspor Trevor Chalobah için takımı Chelsea ile görüşmelere başladı. Peki Trabzonspor Chalobah’ı transfer edecek mi? Trevor Chalobah’ın yeni adresi Trabzonspor mu olacak? Soruların yanıtı haberimizde...

29.07.2022-17:08 - (Son Güncelleme: 29.07.2022-17:08)

Yeni sezon öncesi yaptığı hazırlık karşılaşmalarında özellikle savunma hatalarıyla dikkat çeken Trabzonspor’da teknik direktör Abdullah Avcı, bu bölgeye en az 2 transfer istediğini yönetime iletti. Avcı’nın raporunu aldıktan sonra harekete geçen bordo mavili yönetimin gündeme aldığı son ismin Chelsea’nin 23 yaşındaki savunma oyuncusu Trevor Chalobah olduğu öğrenildi. Stoper hattına transfer yapmak amacıyla çalışmalarına devam eden Trabzonspor Trevor Chalobah için takımı Chelsea ile görüşmelere başladı. Peki Trabzonspor Chalobah’ı transfer edecek mi? Trevor Chalobah’ın yeni adresi Trabzonspor mu olacak?

Trabzonspor Chalobah’ı transfer edecek mi? 

İngiliz medyasının iddiasına göre Trabzonspor Chelsea’de teknik direktör Thomas Tuchel’in gözden çıkardığı isimlerden birisi olan Trevor Chalobah’ı gündemine aldı. Sierra Leone asıllı İngiliz stoper için mavilerle görüşmeler başlayan Trabzonspor’un oyuncuyu kiralık olarak kadroya katmak istediği ifade ediliyor.

Trabzonspor Chalobah

Trevor Chalobah’ın yeni adresi Trabzonspor mu olacak?

Chelsea’de forma giyen Trevor Chalobah’ın güncel piyasa değerinin 20 milyon euro olması sebebiyle Trabzonspor’un oyuncuyu bonservisi ile kadroya dahil etmesi neredeyse imkansız olarak görülüyor. Fakat Abdullah Avcı’nın da onay verdiği 23 yaşındaki savunma oyuncusunun en azından 1 sezonluğuna kadroya dahil etmek için tüm şartların zorlanacağı ifade edildi. 

Geçen sezon Chelsea ile İngiltere Premier Ligi’nde 20 maça çıkan Trevor Chalobah, bu maçlarda 3 gol atarken 1 de asist yaptı. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal