Galatasaray Fiorentina hazırlık maçı ne zaman oynanacak, hangi kanalda olacak? Galatasaray İtalyan devi Fiorentina karşısında

Süper Lig için geri sayım sürerken son hazırlıklarını yapan Galatasaray İtalyan devi Fiorentna karşısında galibiyet arayacak. Peki Galatasaray Fiorentina maçı ne zaman oynanacak, hangi kanalda olacak? Maçtan notlar haberimizde...

31.07.2022-15:58 - (Son Güncelleme: 31.07.2022-15:58)

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında kısa bir İstanbul çalışması sonrası yeniden Avusturya’ya giden Galatasaray yeni sezon öncesi son hazırlık maçında İtalya Serie A’nın güçlü takımlarından Fiorentina ile kozlarını paylaşacak. Yeni sezonun hazırlıkları kapsamında 6 maç oynayan Galatasaray Fiorentina karşısında oynayacağı 7. hazırlık maçını kazanarak taraftarını sevindirmeyi amaçlıyor. Sarı kırmızılılar bu maçtan sonra İstanbul’a dönecek ve hazırlıklarına burada devam edecek. 

Galatasaray Fiorentina hazırlık maçı ne zaman?

Galatasaray Fiorentina hazırlık maçı 31 Temmuz 2022 Pazar günü TSİ 19.00’da Untersberg Arena’da karşı karşıya gelecek. Spor severler bu karşılaşmayı maçın başlama vuruşundan itibaren Spor Smart ekranlarında izleyebilecek. 

Galatasaray Fiorentina

Fiorentina ile daha önce bir kez karşılaşan Galatasaray, o dönem Fatih Terim yönetimindeydi. 11 Ağustos 2019 tarihinde yapılan bu hazırlık karşılaşmasında sarı kırmızılılar rakibine 4-1 mağlup olmuştu. Sarı kırmızılar bugün oynayacağı maçta kazanarak rakibine cevap vermek isteyecek. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal