Türkiye’ye bir Uruguaylı yıldız daha: Galatasaray Torreira’nın transferi için Arsenal ile anlaştı

Orta saha için kaliteli bir ayak arayan Galatasaray Uruguaylı 6 numara Lucas Torreira’nın transferi için Arsenal ile anlaştı. Sarı kırmızılılar oyuncuyu da ikna etmek üzere. İşte detaylar...

02.08.2022-10:20 - (Son Güncelleme: 02.08.2022-10:20)

Süper Lig öncesinde transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray en çok sorun yaşadığı bölge olan orta saha bölgesi konusunda yoğun bir çaba sarf ediyor. Alınan son bilgilere göre ise sarı kırmızılılar bu çabaların sonucunu aldı. Buna göre Galatasaray, Arsenal’in 26 yaşındaki Uruguaylı orta saha oyuncusu Lucas Torreira’nın transferi konusunda kulübüyle anlaşma sağladı. 

Türkiye’ye bir Uruguaylı yıldız daha

Galatasaray’ın Torreira için İngiliz ekibi Arsenal ile anlaştığı rakamlar belli oldu. Buna göre sarı kırmızılar, İngiliz devine 5.500.000 euro bonservis öderken, 1.500.000 euro da bonus ödemesi yapacak. 

Torreira Galatasaray

Muslera vatandaşı için devreye girdi

Arsenal ile anlaşma sağlayan Galatasaray Torreira’yı da ikna ederek transfere resmiyet kazandırmak istiyor. Uruguaylı, yönetimin 3+1 yıllık sözleşme önerisini kabul ederken, yıllık 3.5 milyon euro garanti ücret talep ediyor. Galatasaray ise buna karşılık olarak 2.5 milyon euro ve bonus önerdi.

Galatasaray’ın efsane kaleci Fernando Muslera’nın da transfer için milli takımdan arkadaşı olan 26 yaşındaki oyuncuyu ikna etmeye çalışacağı öğrenildi. 

Piyasa değeri 20 milyon euro olan Lucas Torreira’nın Arsenal ile olan kontratı 30 Haziran 2023 tarihinde sona erecek. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal