Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi'ndeki muhtemel rakipleri belli oldu!

Süper Lig Şampiyonu Trabzonspor, Rus takımlarının Avrupa'dan men edilmesi nedeniyle Şampiyonlar Ligi'ne play-off turundan katılacak. Fırtınanın play-off turundaki muhtemel rakipleri ise belli oldu.

05.05.2022-14:25 - (Son Güncelleme: 05.05.2022-14:38)

Süper Lig'de bitime 3 hafta kala şampiyonluğa ulaşan Trabzonspor büyük bir başarıya imza atmıştı. Bordo mavililerde şampiyonluk sonrası gözler gelecek sezona çevrilmiş durumda. Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'ne katılmak için ter dökecek olan bordo mavililerde ise play-off rakipleri taraftarlar tarafından merak konusu haline gelmişti. Son olarak konuyla ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor.

Bordo mavililer play-off oynayacaklar

Trabzonspor'un, ülke puanımızın düşük olması nedeniyle kurada seri başı olması beklenmemekte. Fırtına, play-off turunu geçmesi halinde Şampiyonlar Ligi'nde gruplarda mücadele edecek. Karadeniz devi bu turda elenirse ise yoluna Avrupa Ligi gruplarından devam edecek. Fırtına'nın rakibi 1 Ağustos'ta gerçekleştirilecek kuranın ardından belli olacak.

Temsilcimiz dışında Danimarka şampiyonu da doğrudan play-off'a katılacak. Diğer 6 takım ise önceki elemelerden kuraya dahil olacak. Karadeniz devi, Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalması halinde ise 37 milyon Euro'nun sahibi olacak. Bu paraların kazanılması ise yönetimin elini maddi anlamda çok güçlendirecek.

Bordo mavililerin şampiyonlar ligi muhtemel rakipleri 

İşte fırtınanın muhtemel rakipleri

Olympiakos (Yunanistan)

Karabağ (Azerbaycan)

Malmö (İsveç)

Ludogorets (Bulgaristan)

Sheriff (Moldova)

Bodo Glimt (Norveç)

Ferencvaros (Macaristan)

S. Bratislava (Slovakya)

Helsinki (Finlandiya)

TNS (Galler)

Zalgiris (Litvanya)

L. Red (Cebelitarık)

Zürih (İsviçre)

Maccabi Hayfa (İsrail)

Apollon (Rum Kesimi)

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal