01.05.2022-13:35 (Son Güncelleme:28.06.2022-15:14)


1

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de 2021-2022 sezonunu şampiyon olarak tamamlamayı başarırken büyük bir coşkuyla şampiyonluk kutlamaları gerçekleşti.



2

Trabzon

Trabzon

Bordo mavililerin şampiyonluğu öncelikle stadyumda büyük bir coşkuyla kutlandı. Aynı anda şehir merkezinde de taraftarlar şampiyonluğu çok büyük bir sevinçle kutladılar. Şehrin nüfusunun maç nedeniyle 3 kat arttığı bilinmekteydi.



3

İstanbul

İstanbul

Trabzonspor'un şampiyonluğu İstanbul'da da büyük bir coşkuyla kutlanan ana merkezlerden birisi oldu. Bordo mavililerin şampiyonluğu sonrası İstanbul Boğazı bordo mavili renklere büründü. Bu anlamda boğazda görsel bir şölen yaşandı.



4

İzmir

İzmir

Fırtınanın Süper Lig şampiyonluğu İzmir'de de büyük bir coşkuyla kutlanan yerler arasında yer aldı. Bordo mavili taraftarlar saat kulesinin etrafında sabaha kadar doyasıya eğlendiler.



5

Londra

Londra

İngiltere'nin başkenti Londra'da da Trabzonspor'un şampiyonluğu büyük bir coşkuyla kutlanan yerler arasında yer aldı. Bordo mavililerin başarısı Londra'da yaşayan pek çok Trabzonsporlu taraftarlar tarafından sevinçle kutlanan yerler arasındaydı.



6

New York

New York

ABD'nin önemli merkezlerinden New York'ta fırtınanın başarısını ilan etmesi sonrası pek çok bordo mavili taraftar sokaklara indi. Dünyanın öbür ucunda Trabzonspor'un başarısı büyük bir yankı uyandırdı.



7

Mardin

Mardin

Bordo mavililerin büyük başarısı Mardin'in Kızıltepe ilçesinde Trabzonspor'a gönül veren taraftarlar tarafından coşkuyla kutlandı. Bordo mavililer maçın son düdüğüyle beraber Kızıltepe Meydanında şampiyonluğu kutlayarak tur attı.



8

Berlin

Berlin

Bordo mavililerin başarısı Almanya'nın başkenti Berlin'de büyük yankı uyandırdı. Şampiyonluğun ardından taraftarlar, Berlin'de bulunan tarihi köprüye bordo mavili bayrağı astılar.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR