Trabzonspor'un Yunan yıldızı Anastasios Bakasetas, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla taraftarlara seslendi

Trabzonspor'un Yunan yıldızı Anastasios Bakasetas, kazandıkları Spor Toto Süper Lig şampiyonluğu ile ilgili olarak yaptığı açıklamalarla bordo mavili taraftarlara seslendi.

04.05.2022-16:31 - (Son Güncelleme: 04.05.2022-16:31)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor, geçtiğimiz günlerde oynadığı Antalyaspor karşılaşmasında almış olduğu 2-2'lik beraberlikle birlikte haftalardır beklediği şampiyonluğunu resmen ilan etti. Bordo mavili ekipte şampiyonlukta büyük bir pay sahibi olan isimlerden biri olan Anastasios Bakasetas ise yaptığı paylaşımla gündem oldu.


Bakasetas'dan şampiyonluk paylaşımı

Sosyal medya hesabı üzerinden bordo mavili taraftarlara seslenen Yunan yıldız Anastasios Bakasetas, yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Bu şampiyonluk, 2 yıl önce bir Alanyalı futbolcunun attığı golle başlayan hikayenin mutlu sonu gibi. Şampiyonluğa mal olan ve Trabzonsporlular'ı üzen gol... Sonrasında buraya geldiğimde herkes bana büyük sevgi gösterdi ve şampiyonluk borcumun olduğunu söyledi. Bir borcum vardı ve dava kapandı. Hep birlikte başardık. Emekle, fedakârlıkla ve acıyla... Stat ve şehirdeki kutlamalar inanılmazdı. Zaten daha azı Trabzon'a yakışmazdı. Bu şehir, bu taraftar çok şey yaşadı ve en iyisini, bütün mutluluğu hak ediyor. Takımla gurur duyuyorum. Şimdi kutlama zamanı. Ancak unutmayalım. Türkiye Kupası da var... ' ifadelerini kullandı.

Bakasetas'ın Trabzonspor macerası

28 yaşındaki Yunan oyuncu Anastasios Bakasetas, 2020-2021 sezonunda 3 milyon euro bonservis ücretiyle birlikte Trabzonspor'a transfer olmuştu. Bu sezon bordo mavili formayla tüm kulvarlarda 39 karşılaşmaya çıkan Bakasetas, 8 gol ve 8 asistlik bir katkı sağlayarak doğrudan 16 gole katkıda bulunmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal