16.09.2021-13:59 (Son Güncelleme:18.09.2021-19:21)


1

Trabzonspor'un sezon başında kadrosuna kattığı Slovak yıldız Marek Hamsik ,sergilediği performans ile hem Trabzonspor takımından hem de taraftarlardan büyük beğeni alıyor. Yıldız futbolcuya İtalyanlar da övgüler yağdırdı.



2

Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor, yeni sezona yaptığı transferlerle damga vuran takımlardan birisi olarak göze çarpmıştı. Trabzonspor kadrosuna kattığı flaş isimlerle gerek yurt içinde gerek yurt dışında büyük ses getirmişti. Trabzonspor bu dönemde uzun yıllar Napoli formasını terleten Slovak yıldız Marek Hamsik'i transfer etmişti. Trabzonspor'un, Marek Hamsik transferi çok büyük ses getirmişti.



3

Kariyerli futbolcu Süper Lig devlerinden Trabzonspor'da sergilediği başarılı performans ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.



4

Trabzonspor'un sezon başında renklerine bağladığı Marek Hamsik, gelir gelmez takıma çabuk uyum sağladı. Sergilediği performansla göz dolduran Slovak futbolcu maçlardaki duruşu ve oyuna olan uyumu ile hem Trabzonspor takımını hem de Trabzonsporlu taraftarları çok memnun etti.



5

Deneyimli futbolcunun yeni transfer olduğu Trabzonspor'a sağladığı çabuk uyum yurt dışında da yankı uyandırdı.



6

Yıldız futbolcu uzun yıllar çizme ekiplerinden Napoli'nin formasını başarıyla terletmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR